Курс валют в Ощадбанку
Надійність банка
Графік роботи
Крадіжка депозиту
«Надійний банк з вигідними умовами
Також, програма «Ощад» має багато корисних функцій та варіантів налаштування. можемо налаштувати автоплатежі та моніторинг регулярних витрат, щоб не забувати про оплату рахунків. Крім того, можна створювати індивідуальні цілі та плани збережень, щоб досягти власних фінансових цілей.
Отже, програма «Ощад» — це незамінний помічник у фінансовому плануванні, який допомагає краще організувати свої фінанси, контролювати витрати та досягати фінансової стабільності. Щиро рекомендую всім, хто прагне збалансованого та відповідального ставлення до грошей, скористатися цією унікальною програмою.
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
банк «Шедевр Проблем»
Так, замовлення валюти — це взагалі такий розкішний сервіс, який, звісно, доступний лише в найпрестижніших інституціях. А щодо зняття грошей — це ж просто майстер-клас з того, як зробити звичайну операцію максимально ускладненою. Звісно, чекайте два тижні на пластикову карту, (а дочекавшись, ще постійте в черзі за карткою, а потім в касу) тим часом ваші кошти знаходяться у відкритому доступі для креативних шахраїв. Це з урахуванням того, що мій особистий менеджер запевняв мене, що зняти валюту можна просто зателефонувавши їй)
І звісно, якщо ви попадете в зону активних бойових дій, це не може пройти без цікавих пригод із викраденням коштів. Це я був на ротації в Херсоні, так от там тільки у клієнтів цього «банку» шахраї зняли кошти. Якщо вибираєте банк, вибирайте той, де вас грабують не лише через кредити, а й через злочинців.
Щодо іпотеки, то вам, безумовно, щастить! Що там, що тут, якщо лише банк може відповісти з таким ентузіазмом на ваш запит із найгіршими умовами (хоча я клієнт банку більше 10 років).
Але взагалі, забудьте про ці мізерні дрібниці. Банк «Шедевр Проблем» — це якість на кшталт відмінного фарбування усіх аспектів вашого фінансового життя. Що тут говорити, вони точно заслуговують титулу «найгірший банк», а ваш розповідь — справжня поезія невдач.
Банк не цінує клієнтів
Навіть не спромоглася повідомити, що не чекайте я не встигаю…
Потім переможно повідомила, що в неї робочий час скінчився і відмовилася надати консультацію клієнтам, що близько години чекали своєї черги.
Приватні банки собі такого відношення до клієнтів не дозволяють!
НЕ РЕКОМЕНДУЮ цю совдепію з таким огидним персоналом!
Комісія на карту без попередження
Обслуговування у відділенні банку
Державний банк Ощадбанк не піклується про громадян держави
Викрали велику суму грошей з карт Ощадбанк
Ганьбанк
Вже з десяток разів приходив особисто у відділення Ощадбанку у м.Полтава по вул.Івана Мезепи 13, щоб закрити свій картковий рахунок.
Передісторія: я не користуюсь карткою ощаду вже більше року, руху коштів по рахунку не було, але кожен місяць списується абонплата за смс (хоча я просив це відключити), а так як коштів на рахунку немає, вони списують «в мінус», а потім нараховують % за несанкціонований овердрафт, які доводилось гасити, щоб не накопичувався борг.
Кожного разу відмова або невдача:
1) обід (на обід вони закриваються), 2)повітряна тривога (всі підприємства і магазини поруч працюють, а вони закриваються),
3) «СПЕЦІАЛІСТ ІЗ ЗАКРИТТЯ РАХУНКІВ У ВІДПУСТЦІ» (це ж повний брєд)
4)погасіть %, прийдіть наступного дня, бо інформація в програмі не оновилась
5) непрацює програма (стандартна відмазка)
Довелося їхати на інше відділення, щоб спробувати закрити картку. Там мені відключили смс-інформування та обнулили залишок, але закрити картку в той день так і не вдалося, адже інформація в програмі оновиться наступного дня…
В кінці кінців мені вдалося потрапити до спеціаліста у відділенні, але замість того, щоб закрити картку, як виявилось мені її тупо заблокували, не дали навіть підписати заяву на закриття!!!
Це повний брєд, це ганьба, це не банк, це «колгосп»
Додам, що мобільний застосунок «ощад 24» теж «корявий та незручний», комісії «конські» (а мені є з чим порівняти повірте)
Хто небуть поясніть мені чому при запуску ощад24, зі мною вітається жовтий глист? А чому воно ще й в шапці? Воно мерзне? Діч.
Додам, що я пропрацював в банках більше 6 років, але такого «дніща» ще не бачив.
Боротьба за право закрити свій картковий рахунок триває…
60 хвилин очікую з'єднання з банком !!!
В кінці- кінців виклик збивають і доводиться набирати по-новій.
У відділенні, де розташовані термінал і банкомат у вечірню пору навіть мінімального освітлення немає!
Огидний банк!!!
Беспредел со стороны банка.
обман сотрудников банка
Не хочуть повертати вкрадені гроші з моєї карти.
Данилова Ольга Василівна.
Замена испорченной банковской карты
Заблокування рахунку
На рахунку чоловіка заблоковані кошти в сумі 1845 грн (18 січня)
Повідомлення від виконавчої служби на ощадбанк про зняття обмеження, надійшло 19 січня
Чому досі не розблоковано???
навчіть своїх операторів працювати на гарячій лінії
три оператора і кожному потрібно пояснювати інформацію
Таке враження Ваші співробітники взагалі не хочуть допомагати.
Бандитське відношення
Ощадбанк не хочет снимать арест
Прошу ощадбанк рассмотреть и решить мой вопрос.
Неочікувано добрі враження