Брутальне відношення персонала з клієнтами
Я інвалід війни 2 групи. Обслуговуюсь більше 15 років у відділенні Ощадбанка в Києві на вул. Копиловська 65.Отримую пенсію та розміщений депозит. Останні 2 роки відношення персоналу жахливе.Так, 11 грудня 2019р мені було відмовлено в прийомі через касу платежів за житлово-комунальні послуги із-за невміння стажера касира виконувати операції.В цей час начальник відділення і 3 інших працівника не були зайняті.Працівниця Аліна при підтримці начальником відділення займається шахрайством.Влітку при оплаті комунальних послуг через термінал 3 рази просила ввести РІN-код і самостійно підключила послугу «мобільні заощадження». Обманним шляхом оформили карточку Gold пояснюючи, що абонплата відсутня.Результат-500 грн знято за обслуговування. Такі «горе- працівники» не можуть працювати у фінансовій установі і дальше ошукувати людей та паплюжити бренд Ощадбанку.
11 грудня 2019, 17:10
Доброго дня! Перепрошуємо за незручності. Ситуацію обов'язково перевіримо та з вами зв'яжемось.
відправити особисте повідомлення банку
Все то что вы описали так требует Пышный с сотрудников так они и делают. Если вас не устраивает ощад идите в другой банк! Сдесь еще лет 5-10 ни чего не поменяется!
Вы думаете придут новые будет лучше! Нет все будет еще хуже пока они будут вникать в процессы этой страшной не управляемой махиной
- Владимир Пчелко
- 11 грудня 2019, 16:49