Мінфін - Курси валют України

Встановити

Шахрайство ощадбанку

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
Виктор Саченко 10 червня 2019, 16:41
Відділення за адресою: Київ, вул. Хорива, 27-А
Скарга на шахрайство зі сторони банку
07 червня звернувся до відділення ощадбанку за адресою м. Київ, вул. Хорива 27а
з приводу перевипуску банківської карти і виправлення помилки в написанні мого прізвища на попередніх картках. Після звернення мені приходить повідомлення: «Ми підключили Вам СМС банкінг». Без мого відома і без моєї згоди. Це платні послуги, від яких я неодноразово відмовляюсь, але, щоб ці послуги відключити, треба вистоювати годинні черги в відділенні. А підключаєте ці послуги в автоматичному режимі. На гарячій лінії відповідають, що треба звертатись в відділення банку.

Аналогічна ситуація склалась в грудні 2018 р. При зверненні до відділення за адресою м. Київ, вул. Хорива 27а, працівниця ощадбанку розповідала, як зручно користуватись послугою Ощад 24/7 з метою перевірки балансу і показала як зайти в Ощад 24 в мобільному телефоні. Але нічого не сказала, що автоматично підключать платні послуги. Про це шахрайство зі сторони банку (інакше назвати не можу) я дізнався тільки через 3 місяці, коли мені заблокували мою соціальну картку Киянина через якісь міфічні борги, хоча я користуюсь карткою Киянина тільки для соціальних потреб, згідно розпорядження КМУ.
Завдяки шахрайству зі сторони банку були заблоковані поїздки в транспорті. Я був вимушений заплатити банку за ці міфічні борги, щоб розблокувати картку.
Через це я писав скаргу за вх. № 100/6164-44 від 12.02.2019 р.,
Через блокування поїздок по картці Киянина писав ще 12.09.2018р за № 153,
але до сьгоднішного дня (19 червня 2019 р) я не отримав жодної відповіді від банку.
Працівниці банку відповідають, що відповідь вони дають через 6 місяців. З першого звернення пройшло 9 місяців. Відповіді не отримав, ніхто навіть не передзвонив.
Ощадбанк
Відповідь банку
10 червня 2019, 16:57
Доброго дня!
Віктор, приносимо вибачення за надані незручності.
Хочемо звернути увагу, що згідно діючих тарифів банку, послуга СМС-інформування активується автоматично, в разі необхідності її відключення, достатньо зателефонувати до контакт-центру 0800210800.
Послуга СМС-інформування та додаток Ощад 24/7 розроблені для зручності клієнта та повного контролю власних коштів.
Всі супутні послуги встановлюються за бажанням клієнта.

Коментарі - 4

+
0
Виктор Саченко
Виктор Саченко
11 червня 2019, 10:47
#
Банк в своем мошенническом репертуаре. Написал отписку и «обрадовал» -  «Проблема решена».
Ни на один вопрос ответа нет.  Банк пишет:« згідно діючих тарифів банку, послуга СМС-інформування активується автоматично, в разі необхідності її відключення, достатньо зателефонувати до контакт-центру 0800210800.»  Как раз атоматическое подключение всех платных услуг и есть мошенничество (просто крысятничество), т.к. сотрудники банка не афишируют такие услуги. Я уже имею горький опыт блокирования карт за из мифические долги, хотя картой не пользуюс,ь и вынужден был заплатить банку «долги», чтоб разблокировать социальную карту Киянина. Пишу это для всех клиентов, чтоб не попадали в такую ситуацию.

Звонил в колцентр, проблему решить не могут, обращайтесь в отделение.
+
0
19036256
19036256
12 червня 2019, 20:18
#
Никогда не заходите в Ощад24/7,и СМС информирование само по себе не подключится.Отключили СМС (позвонив на горячую линию)-не заходите в Ощад 24/7 проверять карту,тогда ничего автоматом не подключится.7 грн. за полную информацию по выпискам,рассчётам и получениям кодов в СМС для проведения коммунальных платежей БЕЗ КОМИССИИ,не так уж и много.Постоянные клиенты об этих платных услугах знают,и не считают их мошенническими.Как раз при подключённом СМС информировании настоящим мошенникам тяжело химичить с Вашими деньгами.
+
0
Виктор Саченко
Виктор Саченко
13 червня 2019, 10:14
#
Дело в том, что я, как пенсионер, пользуюсь картой Киянина только как социальной картой, а не как расчетной банковской.
Поэтому мне их начисления долгов не нужны. ощад является монополистом в выдаче карты Киянина, поэтому приходится пользоваться их услугами. В противном случае, обходил бы десятой дорогой этот банк.
Ни в одном другом банке, услугами которых пользуюсь нет платного интернет сервиса, заходи сколько хочешь раз и проверяй счет в терминалах сколько хочешь без снятия денег.
Мне, как пенсионеру, даже такие расходы внаклад.
А в принципе, если прикинуть, что в этом отстойном банке обслуживается более 20 млн. клиентов (официальные данные на сайте этого банка), то не сложно посчитать даже минимальную прибыль банка в месяц:
7 Грн х 20 000 000 = 140 000 000 Грн. А это все деньги клиентов.
Нормальная сумма в 140 млн. Грн. на ровном месте, ничего не делая.
Зачем же банку напрягаться, улучшать свою работу, заботиться о клиентах, если и так можно крысятничать и получать огромные прибыли.
 
Комунальные платежи, к стати, в других банках принимают тоже без комиссий.
+
0
19036256
19036256
13 червня 2019, 22:04
#
«Комунальные платежи, к стати, в других банках принимают тоже без комиссий.»Странно,если так,то почему все,кому не лень, не клиенты Ощада  идут коммуналку платить в Ощад с комиссией?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися