Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Тернопіль, майд. Волі, 2

Адреса:
Тернопіль, майд. Волі, 2
Телефон:
+38 (0352) 47-54-53
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-18:00, Сб-Нд: вихідний, перерва: 13:00-14:00
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
19 січня 2022, 15:54
Схоже, ребрендінг, місячні зарплати у мільйон гривень у голови «Ощадбанку» та діджиталізація не змінили єство найстарішого держбанку країни.

У самий початок карантину — у березні 2020 помер мій родич-переселенець на непідконтрольній території. До того він отримував пенсію в Ощадбанку, і через хворобу фізично не зміг знімати гроші, а накопичилася сума під 20 тисяч гривень.

Я отримав свідоцтво про смерть і 25 серпня 2020 подався до українського нотаріусу, який повідомив Ощадбанк у серпні 2020, що мій

РОДИЧ ПОМЕР і що є його спадкоємці. Ніби то немає людини і відповідно мертві не можуть користуватися карткою (хіба у фільмах про

зомбі). Але для Ощадбанку це немає значення і для його системи людина жива (попри запит від нотаріусу).

У серпні 2020 я відвідав тернопільську філію ТВБВ№ 10019/03 і показав свідоцтво про смерть родича українського зразка та заповіт.

— Ми можемо щось робити з рахунком лише на підставі свідоцтва про спадщину від нотаріусу. Коли його отримаєте — приходьте, —

безапеляційно сказали мені тоді.

І ось, сьогодні, 19 січня 2022 року, попри закриття КПП на Донбасі, карантині обмеження я прийшов до відділення ТВБВ№ 10019/03 у Тернополі і побачив … що з рахунку ПОМЕРЛОГО щомісяця знімалися по 100 гривень за її обслуговування (!) неактивного рахунку!
Назбиралася чимала сума — 1000 гривень. Шановний «Ощадбанк» ЯКИМ ЧИНОМ РАХУНОК може бути АКТИВНИМ якщо а) його власник помер 20

місяців тому і про це вас проінформував нотаріус б) сам рахунок заблокований /бо належить переселенцю/ і ним не можна було

користуватися, бо померлий не пройшов ідентифікацію наприкінці 2019 року?

Ще фішка — за день в Ощадбанку можна зняти з успадкованих коштів не більше 10 000 гривень (!) і доведеться йти двічі і витрачати свій час. Виходить, що його голова теж отримує мільйон гривень зарплати протягом 100 днів?

«Дякую», Ощадбанку за те що воскресив мого родича і клієнтоорієнтованість. Я хоч і не був твоїм клієнтом, але сервіс пізнав.
Коментарі (1)
Ответ банка
Ощадбанк
19 січня 2022, 17:30
Доброго дня! Рахунок обслуговується відповідно до діючих умов та тарифів до його закриття власником рахунку або спадкоємцем.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Тернопіль, майд. Волі, 2. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Тернопіль, майд. Волі, 2- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.