Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Тернопіль, пр-т Злуки, 53

Адреса:
Тернопіль, пр-т Злуки, 53
Телефон:
+38 (0352) 268-095
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-17:30, Сб: 09:00-13:00, перерва: 13:00-14:00, Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1 не зарахована
12 вересня 2020, 20:09
Моя мама пенсіонерка, отримує мінімальну пенсію близько 1500грн. і мій батько, він ж її колишній чоловік періодично допомагає їй фінансово з за кордону. 10 вересня 2020р вона отримувала переказ і після оформлення всіх паперів, збору підписів, касир сказала, що не видасть їй кошти до поки моя мама не сплатить страхівку і, що мама зобовязана це зробити, бо такі умови банку. Тобто навіть не попередили до того як була надана послуга, а як її провели і вивели кошти. Хіба це не маніпуляції і шантаж? Касир би забрала гроші собі якщо мама б відмовилась оплатити страхівку? Що відбувається в Ощадбанку? Чи ви не зацікавленні, щоб люди знімали кошти саме у вас, ви не маєте договору і відсотків з системи переказів «Свіфт»?
Коментарі (1)
Ответ банка
Ощадбанк
14 вересня 2020, 13:59
Доброго дня! Перепрошуємо за подібну ситуацію. Вона є недопустимою! Будь ласка, напишіть нам до особистих повідомлень фінансовий номер клієнта банку та його ПІБ. Ситуацію обов'язково перевіримо!
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Тернопіль, пр-т Злуки, 53. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Тернопіль, пр-т Злуки, 53- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.