Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Львів, пр-т Червоної Калини, 72 прим. 150

Адреса:
Львів, пр-т Червоної Калини, 72 прим. 150
Телефон:
+38 (032) 221-00-64, +38 (032) 221-00-89
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00 - 17:30, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
4
23 грудня 2020, 14:58
Сьогодні мені потрібно було оплатити всього одну квитанцію, хотіла це зробити в Ощадбанку(Львів 196відділення), бо це було найближче відділення. Два рази відпрошувалась з роботи, простоювала чергу під дощем на вулиці, бо в середину впускають лише одну людину і два рази перед мною закривались двері на обід і на перерву. Приймає лише одна людина, двоє з боку сидять(комп’ютери не працюють) і відволікають розмовами. Питання: невже не можна зробити прийом в одні дні з 8.00, в інші до 19.00, як було колись, щоб люди, які мають такий самий графік могли звернутись в ваш банк. І невже, якщо є проблеми з технікою, працівник, який сидів весь час без комп’ютера, міг би сісти на робоче місце людини, яка пішла на обід і відпустити останнього клієнта. Плюнула, пішла в інший банк і сюди більше не прийду.
Коментарі (4)
Ответ банка
Ощадбанк
23 грудня 2020, 17:38
Доброго дня! Сьогодні у деяких відділеннях дійсно були тимчасові технічні складнощі в роботі. Перепрошуємо за незручності. Вдячні вам за пропозицію щодо зміни робочого графіку, обов'язково його розглянемо.
З повагою, команда Ощадбанку.
1
2 квітня 2020, 15:02
Доброго дня. Ще донедавна « Ощадбанк» для мене був найнадійнішим банком. Тепер не пораджу нікому. Відкрила депозит у доларах, на 6місяців, кілька разів проланговувала. Потім вирішили зробити покупку.щоби не мати проблем із розірванням договору, розмістила валюту на місячний термін з автопролангацією. 10 березня пішла у відділення банку, ЗНЯЛА автопролангацію, ЗАМОВИЛА валюту на 20 березня. З того часу по сьогодні щодня дзвоню в банк і чую « ми щодня замовляємо валюту, нам на привозять». Що я зробила не так? Як можна довіряти Державному банку? У приватних банках повертають валютні депозити. До кого звертатись? Писати президенту?
Коментарі (1)
Ответ банка
Ощадбанк
2 квітня 2020, 15:42
Доброго дня.
Приносимо вибачення за завдані незручності. Напишіть, будь ласка, нам в особисті повідомлення ваше ПІБ, номер телефону та адресу обслуговуючого відділення. Перевіримо інформацію.
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відділення та банкомати Ощадбанку в Львові 🏦 / Відділення Ощадбанк: пр-т Червоної Калини, 72 прим. 150, Львів
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Львів, пр-т Червоної Калини, 72 прим. 150. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Львів, пр-т Червоної Калини, 72 прим. 150- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.