Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Ратне, вул. Каштанова, 16

Адреса:
Волинська область, Ратне, вул. Каштанова, 16
Телефон:
+38 (03366) 2-18-06
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
4 серпня 2020, 12:10
Потрібно було зробити перерахунок великої суми коштів, запитав у спеціаліста який сидить у відділенні як мені вигідніше це зробити, чи відкрити власний рахунок, туди покласти гроші і потім зі свого рахунку на потрібний мені, чи краще відразу в касу. Мене просто відшили, сказали ми не знаємо у касі своя комісія, а так буде ще інакше( я мав зробити два платежі, за що лишив 2000 грн комісії), у касі теж сказали ми не знаємо як зробити краще. На гарячу лінію потратив 30 хв. так і не з'єднали. Мало того що вони на мені заробили за одну платіжку 1000 грн. то мені ще довелося вислуховувати що у мене гроші негарно складено. Десятою дорогою потрібно обходити даний банк
Коментарі (1)
Ответ банка
Ощадбанк
4 серпня 2020, 15:18
Доброго дня! Перепрошуємо за ситуацію, що склалася. З співробітниками банку буде проведено бесіду щодо покращення якості роботи з клієнтами. Вас додатково проконсультують в телефонному режимі щодо оптимального переказу коштів на майбутнє.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Ратне, вул. Каштанова, 16. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Ратне, вул. Каштанова, 16- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.