Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Доброслав (Комінтернівське), вул. Центральна, 42

Адреса:
Одеська область, Доброслав (Комінтернівське), вул. Центральна, 42
Телефон:
+38 (08922) 6-30-98, +38 (08922) 6-30-96
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00-16:30, перерва: 13:00-14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5 не зарахована
30 квітня 2020, 13:32
Доброго дня. Дуже не сподобалась ситуацiя яка сталася сьогодні у відділенні Ощадбанку в селищі Доброслав Одеської області. Моя бабуся пішла в банк проплатили платежі, і в той час коли всі люди стоять в черзі в масках і охорона яка теж в масках пропускає по декiлька чоловiк в примiщеня, керуюча відділенням пропускає до себе людей без масок, і які навіть не роблять вигляд що вони в них є. Вона сама мотивує це тим що вона керуюча і має на це право. А що умови карантину не розповсюджуються на керуючих та її друзів? Всі співробітники банку працюють в масках, і чому вони та люди які прийшли платити повинні наряжати себе на небезпеку?
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
30 квітня 2020, 14:10
Доброго дня! Ситуацію обов'язково перевіримо, дякуємо за інформацію.
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відділення та банкомати Ощадбанку в Доброславі (Комінтернівському) 🏦 / Відділення Ощадбанк: вул. Центральна, 42, Доброслав (Комінтернівське)
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Доброслав (Комінтернівське), вул. Центральна, 42. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Доброслав (Комінтернівське), вул. Центральна, 42- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.