Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Пустомити, вул. Грушевського, 66

Адреса:
Львівська область, Пустомити, вул. Грушевського, 66
Телефон:
+38 (03230) 2-00-11, +38 (03230) 2-02-33
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-17:30, Сб: 09:00-13:30,Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
6 вересня 2020, 15:07
Доброго дня.
Велике прохання зверніть увагу на вічливість і компетентність працівника ощадбанку Радкевич Ірини Анатолївни, що знаходиться в м. Пустомити.Львівськоі обл. вул. Грушевського, 66.
У даному відділенні у місті Пустомитах діє « сватовство»
4 вересня 0 14.00 я зайшла у відділення першою у черзі. Потрібно було оплатити квитанціі в касі на значну суму.
Працювали 3 каси.
До першого віконечка — каси підійшла жінка сказавши, що вона підприємець і обслуговується без черг. У інших касах сказали зачекати 2 хв.
Коли пройшло 2 хв.
До каси одна з працівниць банку після обіймів підвела іншого клієнта, потім так сталось і в віконечку іншоі каси. Коли я поцікавилась чому саме ці особи ідуть без черг, невже потрібно спершу обійнятись і бути знайомими з працівниками ощадбанку. У відповідь почула, що це підприємці і вони ідуть без черги.
Я поцікавилась де каса для фізичних осіб. І скільки потрібно чекати в черзі коли усі каси обслуговують лише юридичних осіб і підприємців і чи є підтвердження, що ці люди підприємці. На що не отримала відповідь лише мовчання, а потім, що якщо мені щось не подобається я можу звернутись в інший банк.
Це відповіда мені працівник банку на прізвище Радкевич.
Я попросила книгу скарг. Пані Радкевич зайшла у іншу кімнату в приміщенні банку і не поверталась 5 хв. Коли повернулась сказала, що відділення нове, вони щойно переіхали і книга скарг загубилась. І мені пора відходити від « савдепії» де писали дурниці і цікавились книгами скарг. При цьому вона усміхалась і вела себе зверхньо. Я попросила іі представитись, вона відмовилась, але я прочитала прізвище на бейджику на блузі.
Я запиталась куди можна поскаржитись і знову у відповідь почула, що це не її проблема, а моя, якщо я не розумію, що всі клієнти, які ішли без черг в усі каси є підприємці незважаючи, що вони її знайомі і вона має право їх обіймати і цілувати навіть у відділенні банку.
Для мене це просто неприпустима поведінка працівника банку.
У перше стикнулась в приміщенні банку з таким хамством, ігноруванням запитань і « сватовством — кумовством»
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
7 вересня 2020, 18:20
Доброго дня! Дякуємо за зворотний в’язок стосовно обслуговування у відділенні та перепрошуємо за незручності. Інформацію обов’язково перевіримо та проведемо роботу з співробітниками банку. Будь ласка, напишіть нам до особистих повідомлень ваш контактний номер телефону та ПІБ. Дякуємо!
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відділення та банкомати Ощадбанку в Пустомитах 🏦 / Відділення Ощадбанк: вул. Грушевського, 66, Пустомити
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Пустомити, вул. Грушевського, 66. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Пустомити, вул. Грушевського, 66- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.