Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Кропивницький (Кіровоград), вул. Куропятникова, 15

Адреса:
Кропивницький (Кіровоград), вул. Куропятникова, 15
Телефон:
+38 (0522) 33-90-15, +38 (0522) 36-81-10
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
23 травня 2022, 14:39
Я не є клієнтом Ощадбанку і ніколи ним не була. Проте мені стали надходити повідомлення про рух коштів по карті. Я розумію як дуже важливо коли персональною інформацією не володіють сторонні особи. При моєму першому зверненні до відділення банку мені співробітники банку вказали що нажаль нічого зробити не можуть так як я не є їхнім клієнтом порекомендувавши звернутися на клієнтську підтримку. Дозвонилась я на неї з десятої спроби начебто відключили також просила видалити мій телефон з їхньої бази даних. Проте пройшло пів року і все почалося знову. Я повторно звернулася у відділення мене взагалі відшили сказали йти у свій банк і вирішувати з ними свої питання
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
23 травня 2022, 15:54
Доброго дня. Дякуємо вам за інформацію та перепрошуємо за незручності. Пишемо в приватні повідомлення, щоб уточнити дані для перевірки ситуації.
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відділення та банкомати Ощадбанку в Кропивницком (Кіровограді) 🏦 / Відділення Ощадбанк: вул. Куропятникова, 15, Кропивницький (Кіровоград)
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Кропивницький (Кіровоград), вул. Куропятникова, 15. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Кропивницький (Кіровоград), вул. Куропятникова, 15- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.