Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення МТБ Банку: Івано-Франківськ, вул. Галицька, 34-А/1-А

Адреса:
Івано-Франківськ, вул. Галицька, 34-А/1-А
Телефон:
0 800 500-255 (4220)
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-17:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
31 серпня 2022, 22:06
31 серпня я звернувся до відділення МТБ банку у м. Івано Франківськ з метою оформлення депозиту. Співробітник банку, узнавши що я є преселенцем з Луганської області, відмовив мені і обслуговуванні. В порталі ДІЯ я маю довідку внутрішньо перемішеної особи, однак працівник банку не прийняв її до уваги та вимагав довідку у паперовому вигляді. Керівник відділення зайняв позицію свого співробітника. Він заявив що мені відмовлено на підставі внутрішніх нормативних документів банку. Назвати конкретний документ, який забороняє банку обслуговувати громадян України що зареєстровані в Луганській області, керівник відділення відмовився. Вважаю цей факт актом дескримінації громадян України східних областей, які потерпіли від російської агресії та вимушені були покинути свої домівки.
Коментарі (3)
Ответ банка
МТБ Банк
5 вересня 2022, 18:52
Доброго дня, Дмитре! Відповідно до внутрішнього положення щодо обслуговування клієнтів у МТБ БАНК — для відкриття депозитного рахунку необхідним є повний пакет документів, у тому числі довідка ВПО (внутрішньо переміщеної особи) на паперовому носії, через те, що адреса прописки на окупованій території м. Луганськ не дає змоги відкрити депозитний рахунок.
Співробітники банку запропонували вам свою допомогу. Якщо немає довідки на паперовому носії, то взяти її через за стосунок ДІЯ через шеринг банку. Але через технічні складнощі з додатком, не вдалося її отримати в рамках шерингу. Було запропоновано вам оновити за стосунок ДІЯ, однак від вас була відмова.
Спробуйте все ж оновити застосунок та звернутися повторно. Ми будемо раді бачити Вас у числі клієнтів банку. Наш банк завжди готовий задовольняти потреби та побажання клієнтів, допомогати з вирішенням питань, однак дотримуючись норм закону на внутрішніх розпорядків банку. Дякуємо за розуміння
Головна / Банки України 🏦 / МТБ Банк 💰 / Відділення та банкомати МТБ Банку в Івано-Франківську 🏦 / Відділення МТБ Банк: вул. Галицька, 34-А/1-А, Івано-Франківськ
На сторінці зібрана вся інформація про відділення МТБ Банку за адресою Івано-Франківськ, вул. Галицька, 34-А/1-А. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в МТБ Банк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  МТБ Банку розташованому за адресою  Івано-Франківськ, вул. Галицька, 34-А/1-А- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.