Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Vantula 6 березня 2024, 15:42
4441114455979805 РОДИОНОВ КОНСТАНТИН.
Власник інтернет магазину, вайбер групи з понад 6000 користувачів. Продає солодощі. Продадає виклбчно по передоплаті. Надіслав посилку яка була значно дешевше нашої. Різниця була у 1240 грн. Просили хочаб повернути різницю. Сказав що розбереться щодня протягом тижня. Потім просто заблокував скрізь. Не рекомендую. Будемо писати заяву до кіберполіції
6 березня 2024, 17:09
Нам дуже шкода, що сталася така ситуація
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі
Елена Мороз 6 березня 2024, 11:06
Нещодавно мені помилково перевели кошти на чорну карту де був мінус. Та кошти були не мої і так як на карті був мінус то він закрився. Уявіть ситуацію…
В час коли була потрібна допомога як ніколи мені допомогли. Завдяки турботі та людяності співробітників monobank я вийшла зі складної ситуації, настільки складної що я тримала телефон в руках і плакала від безвихідності.

Тому для мене цей банк найкращий. Бо в лиху годину приходять на допомогу тільки найкращі та справжні друзі. Дякую
6 березня 2024, 14:22
Дякуємо за теплі слова, це багато для нас означає!
GeorgeSekl 6 березня 2024, 11:04
Сегодня с утра зашли в монобанк, а довольно внушительная сумма денег пропала, просто исчезла без транзакций, а еще прошлая транзакция на большую сумму пополнения была измененна на малую сумму пополнение, как это понимать?
6 березня 2024, 14:11
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити та допомогти у вирішенні питання
Olichka01071995 6 березня 2024, 10:45
По моїм помилці мені списали кошти за користування кредитного ліміту, але я звернулась до банку, описала ситуацію з проханням повернути кошти, і банк повернув кошти на карту.
Сума повернення 3,500 грн.
Рекомендую усім цей банк!
Ви найкращі!
6 березня 2024, 14:03
Дуже дякуємо за відгук!
Yevheniin 5 березня 2024, 21:07
Чудовий застосунок, чудова підтримка, дуже класні умови користування карткою, радує кредитний ліміт, та багато іншого. Радий, що у нас є такий чудовий український банк
6 березня 2024, 8:23
Вдячні за ваш відгук!
Drok45 5 березня 2024, 18:54
Сам банк дуже хороший, раніше ним користувався але вирішив закрити картку, тому що довго не користувався нею, через деякий час, я вирішив оформити картку, відправив документи та пройшов відео дзвінок, після відео дзвінка мені написали «вибачте, ми не зможемо відкрити картку для вас :(«, хотів би дізнатись причину
6 березня 2024, 8:22
Розуміємо, що ситуація неприємна
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі та допомогти
Ks24 5 березня 2024, 17:38
Оце, думаю, зайду напишу гадощів вашому банку, розуміючи що це все-одно ні на що не вплине. Ну хоч виговорюсь… напишу правду, може комусь допоможе — хтось зекономить час і не буде витрачати його на марні спроби отримати від вас підтримку і допомогу у скрутну добу.

Значить, нічого оригінального, — знаходжуся я на ТОТ, як видно із заголовка відгука.

Сьогодні намагалася зареєструватися у Монобанку з метою зробити віртуальну картку, електронний ключ і через портал ПФУ перевести пенсію до Монобанку (раніше я її отримувала через Укрпошту, а зараз вона невідомо де накопичується вже з травня 2022 року). Це була моя остання надія забрати пенсію та мати змогу перевести її в готівку і встигнути скористатися чесно заробленими за все життя коштами, бо ж, бачте, мені 80+ років. Усі інші варіанти я вже давно спробувала — нічого не вийшло. Карток інших банків не маю.

Враження від спроби скористатися послугами вашого банку жахливі:

1. Ваші оператори взагалі не занурюються у проблему клієнта. У мене година часу пішла на те, щоб добитися від оператора коду, який приходить на номер при реєстрації. Як відомо, доступу до укр.телефонного зв’язку ми не маємо. Телефон я вказувала той, який привязаний до мого паспорту. Київстарівський. +8. Але ж ні — він ніс якийсь брєд про російський телефонний номер. Що вони на них не реєструюсь. Нібито я могла до такого додуматись — намагатись зареєструватися на російський номер з українськими документами.
Ну добре, код надав (то ще добре, що я знала, що вони можуть його підказати, бо зазвичай, я так розумію, шановний банк відмовляє вже на цьому етапі).
Далі у відповідних формах внесла заздалегідь відскановані паспортні сторінки, ідентифікаційний код, заповнила графи з пропискою. І О! Чудо! Вони пройшли. До речі, моїй сусідці, кілька місяців тому відмовили в подальшій реєстрації на цьому етапі — після завантаження документів. Напевно, прописка не сподобалась. Мої ж, якимось чином, прийняли.
Далі треба було поставити свій підпис. Поставила. (Як ви гадаєте, якщо у паспорті підпис робився у 60 років, а зараз мені більше 80, сильно він буде схожий на паспортний? Але що вам до того…) Пройти відеоверифікацію — дзвінок з оператором і заповнити анкету. До анкети діло не дійшло — радісно написали, що відеоверифікація не пройдена. Під час бесіди оператор не повідомила, що не так. Вона запитала чи маю я я інші документи — закордонний паспорт або посвідчення водія, сказала, що мені зараз смскою!!! (На Лівобережжі Херсонщини!!! Ну дуже уважні фахівці!) надішле перелік точок, де я можу отримати фізичну картку. Нащо вона мені і яким чином мені її отримувати? Мені потрібна віртуальна. Далі додатком мені немає можливості користуватись, бо я не пройшла даний етап реєстрації. У чатботі інший оператор, до якого я звернулась після цієї супер-розмови, відповів, що повторно відеодзвінок пройти немає можливості. А чого немає? То зробіть, щоб була! Якщо людина помилилася — має бути другий шанс.
Я, наївна, думала, що я щось начудила, бо я літня людина — телефон тримала не так, документів не видно, світло не так падає… не знаю що…
А почитавши відгуки тут, зараз розумію, що ніхто й не намагався піти тобі назустріч. На відміну від Приватбанку, який одразу відповідає, що з метою безпеки не реєструє нових клієнтів без доступу до українських мобільних операторів (хоча б час людський економить), ваш шановний банк прикидається хорошим. Мабуть, політика банку — не відмовляти в лоба. А типу ми вирішуємо вашу проблему, а по суті, просто комусь відмовляємо одразу, бо немає можливості, отримати код на номер телефону і вони не знають, що можна через оператора. Комусь на другому етапі — після перевірки документів. А комусь на третьому, коли не вийшло відмовити на перших двох.

Шановні співгромадяни, якщо я не права, відпишіться у коментах, є щасливці з ТОТ (Херсонщина), яким вдалося пройти усі етапи реєстраці в Монобанку і отримати віртуальну картку у 2022−2024 рр. Про Приват не пишіть, там я й так все знаю.

І так… кілька риторичних тез «на подумать»…

1. Вам не вигідно мати клієнтами пенсіонерів? Вони для вас тягар в усьому? а вам не заважає той факт, що більшість з них мають дітей/онуків/правнуків, які є фопами, клієнтами вашого банку, і завдяки ним ви, в принципі, існуєте.

2. Шановні державні діджиталізатори задіджилітизували до такого ступеню все, що вже й кроку ступити не можна без цифровізації. Все вони можуть — створювати електронні кабінети призовників, блокувати «ухилянтам» доступ до всього на світі, слідкувати за кожним подихом громадянина, збирати їх персональні дані в порушення Конституції- це вони можуть. А розробити електронний механізм повернути пенсії людям, своїм громадянам!, яких вони покинули напризволяще, — не можуть. ЧИ НЕ ХОЧУТЬ?! Бо це ж так вигідно — половина вимре і кошти залишаться «в казне».

3. Навіщо існує держава, з якою у громадянина однобічні стосунки? Прав у нас немає — тільки обов’язки. Ви маєте по 40 років працювати на державу — всі державні структури існують на ваші податки. Ви маєте ростити синів/онуків/правнуків, щоб тепер віддати їх державі, бо ж її треба захищати. Ви маєте донатити на армію, бо ж не вистачає… бо за 30 років привладні все розікрали. А від держави громадянину що? Державні мужі, які здали території, і зрадили своїх громадян. Банки, які працюють не для клієнта, а проти нього. Пенсійний фонд, який не здатен забезпечити дотримання прав найнезахищеніших верств населення. Тобто держава тебе не захистить, не вилікує, зрадить, ще й гроші твої привласнить. Бо не хрЄн так довго жить — це шкідливо для державної фінансвої системи!

Ганьба!!!
5 березня 2024, 18:31
Приносимо вибачення за негативний досвід при реєстрації та зверненні до підтримки
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити
Залиши вам особисте повідомлення, для уточнення інформації
Max7K 5 березня 2024, 16:42
Все добре нічого поганого не має
5 березня 2024, 17:46
Вдячні за ваш відгук!
Maninblack 5 березня 2024, 16:39
Добрый день. В августе 2023 года мой счёт заблокировали. Ещё тогда банку предоставил всю необходимую информацию и документацию. Но банк почему-то не принял все документы. Почему банк не принял документы, он не объяснил и не назвал какой либо причины. Ничего противозаконного я не делал.
С того времени был очень занят и много работал. Сейчас немного нашёл времени, и надеюсь тут мне помогут решить этот вопрос
5 березня 2024, 17:44
Розуміємо, що ви мали інші очікування.
Банк приймає зважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи інформацію із різних перевірених джерел. На сьогодні було прийнято рішення відмовити вам у користуванні карткою monobank.
Повідомити вам точну причину відмови не можемо через політику банку.
Money01 4 березня 2024, 16:00
«Космический банк» сначала заблокировали карту без объяснения причины, ПЛАМЕННЫЙ ПРИВЕТ СОТРУДНИКАМ. Подать аппеляцию нельзя, все в одностороннем порядке, без вины ВИНОВАТ. Зато мошенников по всем сетям пруд пруди, такое впечатление что им это выгодно, жалобы не принимают. На горячей линии такое впечатления что сидят пустышки которые заучили дежурные фразы и как мантру их повторяют. Связаться с лицом которое принимает решения не реально. Наши партнеры попросили открыть счет в «моня-банке» но оказалось что про войну в Украине не слышали, зачем помогать, нужно побольше поставить палки в колеса. Ну да, проще мошенников обслуживать, собирают банки и потом не новых тачках разъезжают. НЕ РЕКОМЕНДУЮ, обойдемся без вас, бог вам судья. ВСЕ БУДЕ УКРАИНА!!!
5 березня 2024, 13:36
Шкода, що у вас склалась така думка
Ми, як банк, зобов'язані перевіряти операції наших клієнтів
На основі цього аналізу, та аналізу інших багатьох параметрів, банк може ухвалити рішення про відмову в обслуговуванні

Ми не можемо повідомити за якими саме критеріями ми відловлюємо незаконні чи непрозорі операції, оскільки це внутрішні процедури банку, отже є банківською таємницею

Щодо відмови в обслуговуванні як такого, банк залишає за собою право відмовити в обслуговуванні клієнту, у тому числі не називаючи причини прийнятого рішення
evglshukr 4 березня 2024, 13:37
Добрий день. Мене заблокували у жовтні 2023 р. я потрапив на шахраїв і мене заблокували без всяких пояснень, і я нічого не зміг пояснити і розповісти. Через час у мене вийшло отримати «пояснення походження коштів» від цих шахраїв погрожуючи поліцією. Я розмовляв з техпідтримкою монобанка, вони сказали що нажаль вже не можна розблокувати мене, але по факту всі перекази робив не я, а шахраї. Якщо є така можливість, розкажіть що зробити щоб знову почати користуватись МоноБанком? Мені подобалось користуватись банком. Дякую
monobankua 4 березня 2024, 14:46
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити.
Микита Стефанишин 3 березня 2024, 15:27
Відкриваю категорію «Платіж по iban», — вводжу номери IBAN одержувача, і відкрив клавіатуру, далі не реагує суми при відкритті клавіатури.
monobankua 3 березня 2024, 15:46
Приносимо вибачення за незручності.
Дійсно спостерігається зараз така проблема. Фахівці вже працюють над її вирішенням.
У найближчому оновленні вона буде виправлена. Радимо своєчасно оновлювати застосунок, щоб не пропустити виправлення минулих проблем
Катерина Бачук 3 березня 2024, 13:52
З цієї карти 4441111145992107(відправник) на картку 4441114402844318(одержувач) було здійснено 2 перекази на суму 1000 грн і 1 грн, кошти у відправника списано але одержувач їх не отримав
monobankua 3 березня 2024, 14:07
Вибачте, будь ласка, є складнощі на нашому боці, які можуть відобразитися на роботі з застосунком або з проведенням платежів.

Дане питання вже передано на максимально високий рівень і наші фахівці працюють, щоб якомога швидше все виправити.
Будь ласка, дайте нам трохи часу.

Як тільки питання буде вирішене ми обов'язково вам повідомимо.
Дякуємо за ваше розуміння і терпіння.
Полезный комментарий
Катерина Бачук 3 березня 2024, 14:50
Дякую за вашу роботу , кошти надійшли
Віталій Маслак 2 березня 2024, 20:20
По факту крадіжки грошей з мого рахунку було відкрито кримінальне провадження, банк попросив надати документи про це, я надіслав в бот, там сказали що передадуть документи в відділ і нададуть можливість не сплачувати відсотки протягом 3 чи більше місяців, по факту нічого не було зроблено і відразу були нараховані відсотки і ще й прострочення. Це можливо виправити взагалі?
2 березня 2024, 20:27
Нам шкода, що ви отримали негативний досвід і ми прагнемо розібратися в ситуації
Вже залишили вам особисте повідомлення, щоб уточнити деталі
Devid1990 1 березня 2024, 22:04
Купили карту монобанка в АТБ, прошли регистрацию, но в итоге картой пользоваться не смогли бо начали впаривать менеджеры что нужно открыть основую карту. Ок, открыли. Начались качели с паспортными данными, дали данные. Хотели открыли маме депозит, снова начались качели дайте паспортные данные (зайдите через дию либо видеосвязь с менеджером), нафиг мне ваша ДИЯ? И нафиг мне ваша видеосвязь если мама хочет открыть депозит со своей карты где есть деньги и уже предоставили документы!!! Короче, менеджер начал просить стать то в одну сторону то в другую, то давайте без подсказок. Блин, человек ели умеет пользоваться телефоном, а 58 лет! Надоело, отключились от видеосвязи с менеджером и перевели деньги на другой банк, где можно нормально без тупых вопросов (вы даёте согласие на видео съёмку по какому то выдуманном у законодательству???) депозит! Не банк, а фуфло которое морочит голову. Больше наша семья с банком не будет связываться!
monobankua 4 березня 2024, 13:49
Нам шкода, що ви отримали негативний досвід.
Ідентифікація проводиться згідно закону про ідентифікації клієнтів банку, детальніше з інформацією можна ознайомитися на сайті НБУ https://bank.gov.ua/ua/news/all/banki-otrimayut-novi-providni-suchasni-instrumenti-dlya-distantsiynoyi-identifikatsiyi-ta-verifikatsiyi-kliyentiv.
Згідно з вимогами НБУ, потрібно здійснити фотофіксацію клієнта з використанням методу розпізнавання реальності людини і фотофіксацію з власним ідентифікаційним документом.

Ми завжди намагаємося надавати лише якісний сервіс. Ми передали ваші комунікації зі службою підтримки на перевірку якості та хотіли повідомити, що дії фахівців були коректними, порушень не виявлено.
При сценарії відкриття рахунку віддалено, на використання коштів встановлюються деякі ліміти та обмеження за вимогами закону.
Щоб була можливість відкрити депозит потрібно провести ідентифікацію клієнта в відеодзвінку, або для зняття обмежень можна підійти на точку видачі.
Инна Мартыненко 1 березня 2024, 15:22
Монобанк в одностороннем порядке прекратил обслуживание и не возвращает деньги. Основания закрытия не пояснили.
1 березня 2024, 19:45
Розуміємо, що ви мали інші очікування.
Повідомити вам точну причину відмови не можемо через політику банку.
Приносимо вибачення, що виведення коштів затримується
Працюємо над цим, найближчим часом постараємося кошти надіслати згідно з заявою
Віталій Салтан 1 березня 2024, 0:02
Все добре, але є момент, який сильно напрягає. Коли сплачую покупки в інтернеті, у спливаючому вікні з’являється сповіщення про підтвердження оплати. Я клацаю по ньому, мене переносить в додаток і все — більше немає де підтвердити оплату. Щоб все пройшло нормально, доводиться заздалегідь заходити в додаток. Звичайно моно і приват це небо і земля, але в тому ж приваті можна зайти в історію і підтвердити оплату. Хотілося б, щоб і тут таке було.
1 березня 2024, 11:58
Приносимо вибачення за незручності
Для уточнення інформації, написали вам в особистому повідомленні
Victoria211 29 лютого 2024, 20:27
говорили до 3х діб переведуть тепер просять чекати
1 березня 2024, 10:11
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити
mariMM34 29 лютого 2024, 11:58
Дуже вдячна Службі Підтримки, а саме Іллі та Ярославу. Я тільки декілька місяців, як почала користуватись опцією КЕШБЕКУ. І ось вирішила зробити більш-менш коштовне особисто для мене замовлення у компанії, яка надає кешбек. Обрала саме цю компанію заради кешбеку. В мене на карті не було коштів, тому перекинула кошти з Привату на Моно. А також замовила товару «із запасом»… Тобто, зробила все, щоб насолодитися кешбеком! Але під час оплати кешбек не зарахувався. Виявилося, що саме ця компанія в мене не активована. Думаю, що я випадково натиснула зайвий раз і зняла активацію, коли читала умови. Я написала у Службу Підтримки із запитом, чи можу я відмінити оплату. Мені відповили, що це вже неможливо, але поцікавились, з чим пов’язане моє прохання і чи можуть мені чимось допомогти. Я пояснила, що засмучена власною неуважністю. Менеджер пообіцяв розібратися та, по можливості, якось допомогти. Трохи пізніше кешбек було мені зараховано! Це було неочікувано і дуууже приємно! І справа не стільки в грошах, скільки в тому, що Банк в особі служби підтримки зробив послугу, яку зовсім не повинен був робити! Це особисто Я прошляпила той кешбек! Але мені пішли назустіч… більше того! САМІ ЗАПРОПОНУВАЛИ ДОПОМОГУ! Багато читала про неймовірну Службу підтимки моно, а тепер і сама впевнилася у цьому! Усім друзям із задоволення розповім цю маленьку, але таку показову історію! Дякую усій команді!
monobankua 29 лютого 2024, 14:45
Красно дякуємо за ваші 5 зірок :)
Ваша підтримка дуже важлива для нас і мотивує нас працювати ще краще :)
Додатково залишили вам особисте повідомлення, щоб уточнити деталі
Bumble 29 лютого 2024, 3:29
Рад безумно что меня выслушали и решили мою проблему по поводу ошибочной блокировки, долго не мог решить этот вопрос пока не написал на оф страницу монобанк в инстаграм, рад что мне помогли
monobankua 29 лютого 2024, 14:23
Глибоко вдячні, що знайшли час і оцінили нашу роботу!

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝