Заблокували карту «банк відмовив вам в обслуговуванні»

Стикнувся з ситуацією коли банк відмовив в обслуговуванні і навіть не розумію чому, карти заблоковані, перекази кому я робив також карти заблокували, конкретної відповіді не почув, було десь за тижня два до цього повідомлення про підтвердження джерел доходу так як поступали платежі від різних людей, я сказав як є що це мої певні збереження з криптовалюти, надав всі докази і все було ок, а зараз навіть не розумію причину блокування, чи можливо якось оскаржити це рішення, я хочу і надалі користуватись цим банком адже він зручний в користуванні і доступний для всіх, більше всього ним користуюсь і аналогів шукати бажання немає, чи могла б мені якось підтримка написати для уточнення якихось надходів і т.д. і яка причина блокування і відмови в обслуговуванні адже всі докази від надходжень я можу надати, підтримка ніякої відповіді окрім банк відмовив в обслуговуванні не надає, навіщо тоді така підтримка? Я хочу отримати конкретну відповідь по яким причинам була заблокована моя карта та карти людей яким я робив перекази власних ж коштів та дійти до певного вирішення
monobank
Розуміємо, що ви мали інші очікування
Банк приймає зважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи інформацію із різних перевірених джерел. На сьогодні було прийнято рішення відмовити вам у користуванні карткою monobank
Повідомити вам точну причину відмови не можемо через політику банку

MadamSergeevna
MadamSergeevna
25 жовтня 2023, 1:34
Ну вы же торгуете, за это и блок.
25 жовтня 2023, 6:56
Оскаржити не можна.
Задавати питання підтримці треба безпосередньо підтримці, а не тут.
Відповіді про конкретну причину ніхто не надасть.
ch777
ch777
25 жовтня 2023, 9:03
За крипту завжди буде блок тому радійте що ви більш не користуєтесь цім псевдобанком, могли б взагалі лишитися грошей або півроку тягати папірці щоб розблокувати рахунки
OkeyDoki
OkeyDoki
25 жовтня 2023, 10:01
Ахаха. Мда сказать про операции с криптой. Мда чистейший самоубийца. запомни крипта вне закона)
Rich12345
Rich12345
25 жовтня 2023, 12:11
Пользуйтесь криптокартами, банки банки это же «раковая опухоль» стран 3 мира. Им не нравится когда на них зарабатывают приличные деньги =). Ну или покупайте карты у дропов, 500 грн карта, а прибыль 10к в месяц с карты, если речь о p2p. Думайте, действуйте, благодаря крипте теперь мы выставляем свои правила !!!
25 жовтня 2023, 12:33
Думайте, действуйте, благодаря крипте теперь мы выставляем свои правила !!!

Пхахах, кому вы их выставляете? Мошенику который кинет вас на п2п?
25 жовтня 2023, 15:16
Хто це «ми» ? Так звана «нова фінансова еліта» ? Ну-ну, вже десь це чув…
Fantomas2020
Fantomas2020
25 жовтня 2023, 14:11
Юнекс Банк единственный мне известный в Украине банк, который работает с криптовалютой (криптокарта weld card). Тарифы по этой карте можно прочитать на сайте банка: https://unexbank.ua/privatnim-osobam/kartki/weld-card. Другие банки будут отказывать в обслуживании, если узнают, что источником полученных на счёт денег является криптовалюта.
25 жовтня 2023, 15:14
«… поступали платежі від різних людей, я сказав як є що це мої певні збереження з криптовалюти…» — другими словами p2p торгівля криптою. Стара історія… Автор не перший і не останній.

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Заблокували карту «банк відмовив вам в обслуговуванні»