Грабують під час війни
Монобанк відповів — «У разі прострочення ми не виносимо інформацію про прострочення в бюро кредитних історій». Але це не правда. Сьогодні 19.07.22 моя дружина отрамал повідомлення, що в разі не сплати кредиту монобанк виносить інформацію про прострочення в бюро кредитних історій.
Ось повний текст повідомлення від монобанку —
«Ваша кредитна історія може зіпсуватися, якщо ви не зробите обов’язковий мінімальний платіж у червні.
Інформація про прострочення з’явиться в українських бюро кредитної історії. Це вплине на рішення видати вам кредит чи відкрити рахунок в українських та банках Євросоюзу, якщо вони зроблять запит до українського бюро.
Із зіпсованою кредитною історією, ми не зможемо запропонувати вам кредитний ліміт на картку, Розстрочку та Покупку Частинами.»
Ось повний текст повідомлення від монобанку —
Монобанк знімає проценти по кредиту.
Відмовляється надати реструктиризацію кредиту.
Чому вони не ідите на зустріч людям?
Одумайтесь! Війна! Людям важко!
Ми розуміємо всю складність ситуації, саме тому відсоткову ставку за всіма кредитними картками та розстрочками на період воєнного стану знижено до 1.6% на місяць.
У разі прострочення ми не нараховуємо штрафи/пені, не виносимо інформацію про прострочення в бюро кредитних історій. Ви можете погашати заборгованість у міру ваших можливостей.