зверніться в «Foursquare»
| USD | 42 | 42.3693 |
Ніколи не повірите яку відповідь я отримав:
— Вітаю! Мене звати Владислав, служба підтримки monobank.
Пишу вам на вашу зверненням раніше. Отримали відповідь від наших розробників, річ у тому що ми використовуємо соціальну мережу з функцією геопозиціювання Foursquare, тобто всі дані йдуть безпосередньо з даного сайту.
Ми рекомендуємо нашим користувачам звернутися безпосередньо в Foursquare, і відіслати їм запит, яка саме помилка виникає всередині програми (відправити безпосередньо скріншот з Моно), щоб вони на свого боку зафіксували інформацію та усунули помилку.
З повагою, команда монобанк!
— тобто за цією логікою я маю тепер знати всі сервіси які використовує монобанк і звертатись в них. На приклад Карта (георграфічна) невірно відображається — пишу в гугл і скидаю скріншоти монобанка, не прийшли гроші які я вислав на карту привата — пишу в приват і скидаю скріншоти монобанка, взагалі не запускається додаток після оновлення андроїда — це теж в гугл… серйозно?! Ну дайте тоді список повністю всіх сервісів яким ви скидаєте мої дані із поясненнями кому з них що саме ви скидаєте і для чого.
PS: Це не кажучи про те, що тип платежа визначається за так званим MCC кодом (англ. Merchant Category Code — «код категорії продавця») який забитий на терміналі. І аж ніяк не якимось сторонніми сайтами на які я маю писати і скидати їм скріншоти моїх виписок з монобанка.