Мінфін - Курси валют України

Встановити

Кидають людей брехливими умовами, які пропадають як тільки починаєш ними користуватись

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
knife350 30 серпня 2019, 21:19
1 серпня відкрив пільговий період, зняв частину коштів, 3 серпня закинув 3000, 4 серпня закинув 7000, 15 серпня закинув 11 000 і це без дрібних поповнень… В загальному за місяць я закинув на карту більше 20000 грн. І при цьому користувався кредитним лімітом! І тут ні з того ні з цього боку 30 серпня приходить повідомлення що банк анулював кредитний ліміт і усю суму треба поповнити щоб закрити заборгованість, хоча ще навіть 55 днів пільгового періоду не пройшло… І банк починає нараховувати % і штрафні санкції якщо я не погашу кредитний ліміт… Підтримка посилається на 1 пункт договору, що банк в будь-який момент може анулювати кредитний ліміт… Як колись говорив Отто фон Бісмарк, договір з Росією не вартий паперу, на якому він був підписаний… Чудова фраза і повністю підходить до цього ба… контори, бо банком назвати їх не можу! Договір з МОНО конторою не вартий паперу, на якому він був підписаний… Видаляю!
monobank
Відповідь банку
31 серпня 2019, 13:41
Шкода, що у вас склалася така думка. Дійсно, кредитний ліміт було переглянуто. Система проводить розрахунок кредитного ліміту кожного дня. Ми вам надіслали повідомлення 30.08 у мобільний додаток з причиною, по якій кредитний ліміт було переглянуто.
На рахунок пільгового періоду, то у нас він складає до 62 днів: всі витрати минулого місяця потрібно погасити до кінця поточного. Але, якщо ви вийшли з пільгового періоду, а ви з нього вийшли в цьому місяці не внісши потрібну суму в липні за червень, то для того, щоб по картці було відновлено пільговий період, потрібно повністю погасити заборгованість, щоб по картці було 0 грн або особисті кошти.

Коментарі - 13

+
+31
Владимир Пчелко
Владимир Пчелко
30 серпня 2019, 21:56
#
Ты че снимал кеш в счет кредитного лимита, там же конская комиссия, а потом обратно (через два-три дня) закидывал деньги на карту?… Как так? В чем смысл этих манипуляций?
+
+2
knife350
knife350
31 серпня 2019, 0:33
#
А що Ви пропонуєте знімати кошти і не поповняти? Як на мене це і є принцип користування кредитним лімітом? І про яку комісію Ви говорите? Якщо оплачувати товари чи послуги в магазинах, то комісії нема... А закидати кошти через термінал також без комісії... Такий принцип в усіх банках, але ця контора робить те що їй заманеться і вимагає негайного погашення коли їй заманеться
+
0
Владимир Пчелко
Владимир Пчелко
1 вересня 2019, 9:25
#
Очень разумно! Вы самый желанный клиент в любом банке!

цитирую:

— Снимают кеш с кредитки и бегут в ближайший маркет.
— Готовы заплатить «жалкие» 2 грн комиса за пополнение мобилы на 20 грн.
— Не следят за грейсом. Когда-никогда платят ОМП.
— Желанные клиенты в любом банке.

П.с.

Снимаем кеш за счет кредита, платим банку 4% от сумы, через 2 дня несем кеш банку обратно???

У вас куча лишних денег?

Я только 1 раз так сделал, когда был сильно с похмеля, где-то гривен 100 снял за счет кредитного лимита (перепутал карточку).
+
+15
Італій .
Італій .
30 серпня 2019, 23:52
#
Так а где брехня?

Какие условия были, где именно они были и когда пропали?
Какова была сумма кредитного лимита в момент открытия периода?
+
0
knife350
knife350
31 серпня 2019, 0:18
#
Кредитний ліміт був в розмірі 20000 грн. Кредитним лімітом користувався, знімав кошти, поповняв карту постійно, практично кожного дня були операції по карті. А брехня в тому, що нема пільгового періоду, не надійна контора, яка в будь-який момент буде вимагати погасити усю суму, бо їм так захотілось, а якщо не погасите, то будете платити шалені відсотки і комісії... Усе що розповідають, що ніби то якісь пільговий період і так далі... А в результаті платите більше % ніж у інших банках, щей комісії і термінове погашення в будь-який час коли їм захотілось... В договорі чітко написано 55 днів пільговий період, а вже на 30й день мені нарахували % на усю суму і щей вимагають її погасити негайно... Ви вважаєте що це правильно?
+
+20
Владимир Пчелко
Владимир Пчелко
31 серпня 2019, 0:29
#
Пользуюсь картой с весны, льготный период есть. Сначала дали 5тыс, сейчас уже 25тыс и 20тыс на рассрочку…

Нормальные люди не снимают деньги за счет кредитного лимита.

Вы что-то недоговариваете.
+
0
knife350
knife350
31 серпня 2019, 0:51
#
Тоді навіщо Вам кредитний ліміт, якщо Ви нормальна людина? Ви тільки милуєтеся тим що у Вас є кредитний ліміт, але Ви ж нормальна людина, не знімаєте кошти з нього… Ну милуйтесь і далі, а в світі є і не нормальні люди
+
0
Владимир Пчелко
Владимир Пчелко
31 серпня 2019, 12:01
#
Кредитный лимит — это выгодно.

Личные средства лежат под высокий процент на депозите. Расчеты делаю в счет лимита, которых погашаю в льготном периоде, да еще имею бонусы за счет кешбека.
+
0
knife350
knife350
31 серпня 2019, 12:58
#
А ви читали перше своє повідомлення? Як це Ви користуєтесь кредитним лімітом Ви ж нормальна людина? Чи можливо Ви стали таким самим не нормальним як і усі... А по суті у мене така ж ситуація я розписав платежі і за 12 днів у мене поповнень карти більше ніж сума кредитного ліміту, а це значить що я так само як і Ви беру кошти і закидаю їх назад в межах пільгового періоду... А на рахунок депозиту в цій конторі, то Вам потрібно задуматись... Тому що в будь-який момент банк зможе в односторонньому порядку сказати Вам, що у Вас нема депозиту, і тоді і Ви будете шукати кошти на що б то Вам прожити... Контора робить те що хоче і коли хоче, цим вона і не надійна, що я і доніс до людей, яки часом захочуть зв'язатись з цією конторою.
+
0
Італій .
Італій .
31 серпня 2019, 6:52
#
> брехня в тому, що нема пільгового періоду

Пільговий період є. Дія твого пільгового періода була припинена разом з припиненням кредиту.

> не надійна контора

Ну, тут в кожного своя оцінка, але в мене враження протилежне. Тим більше що надійність вимірюється не кредитним лімітом, а доступом до рахунку та швидкістю проведення платежів (на мою думку).

> Ви вважаєте що це правильно?

Ти ігноруєшь що пільговий період не може існувати окремо від кредиту. Банк відкликав кредит (чи принаймі частину кредитної суми), а з ним і пільговий період.

Чи правильно це? Мабуть так, якщо на думку банка кредит використовується не так як це вигідно банку. Там вище було про надійсть банку: банк вважає що ти ненадійний клієнт, скасовуює кредит.
+
0
knife350
knife350
31 серпня 2019, 13:09
#
Чомусь клієнт банку не в праві сказати цьому банку що все.. більше платити кредит не буду, розриваю з Вам договір, бо я так собі захотів... У клієнта є зобов'язання, які він повинен виконувати... А банк робить, що хоче, коли захоче і як захоче, і у випадку коли банк поступає проти своїх клієнтів, коли банк самовільно приймає подібні рішення без будь-якої на те причини, це автоматично стає не банк, а контора. Банк порахував, що я можу погасити усю суму коштів і закрив мені кредитний ліміт, а те що я ненадійний клієн - абсурд, я в повідомленні чітко написав, що карта поповнялась на суму більшу чим кредитний ліміт протягом 12 днів з моменту відкривання пільгового періоду, карткою активно користувався і оплачував товари та послуги, в чому полягає ненадійність? В тому що я забагато коштів закидав на карту?
+
0
Італій .
Італій .
31 серпня 2019, 16:45
#
Клиент вправе подорвать договор по кредиту в любой момент, если только условиями не предусмотрено иное. Аналогично с кредитом клиента банку (депозитом).
+
0
Jokets
Jokets
9 жовтня 2019, 13:09
#
Вы можете разорвать договор, в котором лишь скорее всего указано что вы должны сначала погасить всю задолженость- что разумно. А условия договора вы не вправе менять
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в monobank

Валюта Купівля Продаж
USD 40.92 41.3206
EUR 44.92 45.4401
Всі курси банку

Курс валют в monobank

Валюта Купівля Продаж
USD 40.92 41.3206
EUR 44.92 45.4401
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Кидають людей брехливими умовами, які пропадають як тільки починаєш ними користуватись