Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення monobank: вул. М. Оводова, 51 (Самсунг) ТРЦ "Sky Park" , Вінниця

Адреса:
Вінниця, вул. М. Оводова, 51 (Самсунг) ТРЦ "Sky Park"
Телефон:
0 800 205 205
Час роботи:
Пн-Нд: 10:00-21:00, без вихідних
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
18 грудня 2023, 10:57
Завжди користувались банком Райфайзен Банк Аваль ніколи не стикались з такими проблемами як у Моно банку
Мали необережні відкрити рахунок ФОП у моно банк на чий рахунок нам здійснили оплату квадрокоптерів для військових в кількості мавік 3 120штук на 2 рахунки ФОП оплата була проведена 06.12.2023. Але банк чомусь вирішив що даний товар не першої необхідності і заблокував кошти. Сьогодні 18.12.2023. Всі необхідність документи та опис господарської діяльності був наданий заздалегідь але чомусь кошти по сей час заморожені. На любі звернення у чат та на телефоні дзвінки відповідь одна і та ж очікуйте. на те що оплата цього товару критично термінова від якої залежить життя наших захисників. Нікого у Монобанку не цікавить.
Коментарі (15)
Ответ банка
monobank
monobankua
18 грудня 2023, 14:20
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити
Написали вам в особистих повідомленнях, для уточнення даних по ФОП
4
11 вересня 2021, 14:27
Доброго дня, хочу закрити картку в monobank, в додатку немає відповідної стрічки щоб закрити картку!
Коментарі (3)
Ответ банка
monobank
11 вересня 2021, 14:38
Доброго дня! Ви можете закрити нашу карту просто звернувшись в нашу службу турботи про клієнтів.
https://www.monobank.com.ua/contacts
5
25 квітня 2021, 1:04
Близько п’яти років тому я користувалася послугами «Райффайзен Банк Аваль», проте це було виключно у «добровільно-примусовому» порядку, по вимозі роботодавця. Після звільнення я з полегшенням перейшла до «більш лояльного», як на той момент мені здавалось — «Приватбанку», а згодом стала його постійним клієнтом. Але вже з січня 2019 року все кардинально змінилося, оскільки я відкрила для себе «Monobank», який повністю задовольнив мої вимоги! Користуватися послугами будь-якого іншого банку вже не було потреби.
З того самого моменту й дотепер — я ні разу не пошкодувала про свій вибір, тому що «Monobank» має ряд привілеїв над іншими: він сучасний, безкомісійний, багатофункціональний, надійний, безпечний, а також має простий та приємний інтерфейс. Поступово я відмовилася від використання готівки і наразі користуюся тільки картою Моно, так як щомісячний кешбек це повністю виправдовує. Окремо хочу висловити подяку службі підтримки за цілодобовий зв’язок та оперативну відповідь на всі поставлені запитання. Завдяки вам я забула що таке годинами стояти в черзі!
Дякую, що полегшуєте моє життя :)
Приємною дрібницею також є бонус у розмірі 50грн за кожного, хто приєднався до банку за реферальним посиланням (винагороду отримують обидві сторони). А ще банк постійно роздає нагороди, які згодом можна обміняти на крутий мерч (я вже отримала) 😎
З особистого досвіду можу впевнено сказати те, що пишаюся цим банком, довіряю та рекомендую! Так тримати! Кожен день з «Monobank» ❤️
Написати коментар
Ответ банка
monobank
monobankua
25 квітня 2021, 16:16
Спасибі за теплі слова на нашу адресу :)
3
14 серпня 2020, 15:05
Отримав негатив з моно. В червні 2020 я став клієнтом монобанка. Як ФОП я також чекав, коли з«явиться можливість завести свій рахунок для ФОП у монобанку. 01,07,2020 оплатив випуск білої карти! Сьогодні 14-08-2020! Так протягом півтора місяця мене кормиили „завтраками“, що моя карта уже їде до мене. Десь 5 разів я звертався до сапорта раз в тиждень. Мені навіть номер ТТН нової пошти скидали, по якій їде моя карта. В результаті карти так і немає. Вияснилося, що її навіть надрук ніхто не пускав. Але навіщо ж тоді писати що вона уже їде до вас і скидати номер ТТН нової пошти.
В результаті, домовилися з сапортом про скасування випуску цеї карти та про повернення коштів за випуск білої карти. Кошти мали бути в понеділок 10,08,2020. пройшов робочий тиждень ні коштів і взагалі ніяких конкретних відповідей. Тільки то і роблять, що передають інформацію відповідним фахівцям і затягують час. Просять зачекати щоб зі мною звязалися компетентні їхні спеціалісти але на звязок ніхто не виходить…
Звісно бажання про рахунок ФОП у моно пропав. Тому що для підприємницької діяльності такий сервіс взагалі не прийнятний. Всю історію переписки можна переглянути в телеграмі.
Коментарі (1)
Ответ банка
monobank
14 серпня 2020, 16:33
Вибачте, що засмутили вас і змусили відчувати такі емоції. Ми вже перевіряємо, чому могло так статися. Як тільки буде відповідь і вирішення питання, ми напишемо вам в особисті повідомлення.
Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Точки видачі (відділення) monobank в Вінниці 🏦 / Відділення monobank: вул. М. Оводова, 51 (Самсунг) ТРЦ «Sky Park» , Вінниця