Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення monobank: пр-т Коцюбинського, 35 (Lifecell), Вінниця

Адреса:
Вінниця, пр-т Коцюбинського, 35 (Lifecell)
Телефон:
+38050-421-87-86
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, Сб-Нд: 10:00-18:00
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1 не зарахована
20 липня 2022, 1:33
Продає «бокси» вигадані в інстаграмі. Бере оплату на карту 299грн 4441 1144 2208 3442 та не відправляє нічого. На повідомлення ігнорує, як тільки пишеш з іншої сторінки, оплати приймає.
Сторінка в інстаграмі називається: megabox_ua посилання може змінюватись тому як назву може змінювати. Моно, розберіться
Коментарі (1)
Ответ банка
monobank
monobankua
20 липня 2022, 16:09
Нам щиро шкода, що сталася така ситуація. Рекомендуємо у такому разі звернутися до правоохоронних органів.
Розслідування випадків шахрайства, а також розшук злочинців законодавчо перебувають поза юрисдикцією банку. Цим займаються правоохоронні органи, а банк сприятиме такому розшуку у рамках чинного законодавства.
Для уточнення деталей написали вам у особисті повідомлення
1
1 квітня 2022, 9:33
Банк мародер! Повернули ті 10000 тисяч і з них же списують вже другий місяць відсотки, тим самим заганяючи в ще більший борг! Банк мародер! Доходів нуль! Маю кредит ще в Альфі, ніяких процентів не начисляють, взагалі нічого! А ці раді старатись! До військового стану, не мав ні яких проблем та просрочок!
Коментарі (3)
Ответ банка
monobank
monobankua
3 квітня 2022, 21:02
Ми орієнтуємося на рекомендації НБУ, продовжуючи виконувати зобов'язання перед клієнтами. Мінімальний платіж можна вносити по можливості, ми не нараховуємо штрафи та підвищені відсотки, якщо мінімальний платіж не внесений. Ви зможете сплатити заборгованість, коли у вас з'явиться така можливість. Також це не впливає на кредитну історію.
Виходячи з даних на сайтах банків, стандартна процентна ставка застосовується у всіх комерційних банках України. Ми надаємо такі ж канікули, як і решта недержавних банків
4
3 лютого 2021, 14:06
Доброго дня робила пересилання коштів з карти моно банку на ТАС з додатку ще 30.10. 2020р., направляючи, скануючи камеру, яка підтягує карту і кошти перекинуло не на ту карту, різниця в 4-х останніх цифрах, перезвонила на гарячу лінію, сказали звязатися з банком ТАС, а там на гарячій лінії сказали подати заяву, відразу заяву написала, просканувала, і відправила почтою, але й досі ніхто не розглянув моє питання, кошти не повернуті. Куди мені звернутися для врегулювання мого питання, та як мені повернути кошти?
Коментарі (4)
Ответ банка
monobank
monobankua
3 лютого 2021, 16:39
На якість сканування карти може впливати багато факторів, роздільна здатність камери, освітлення, тіні, відблиски, потертості на карті.
Тому рекомендуємо перед відправкою звіряти номер, на який здійснюється переказ.
Платіж з карти на карту, це миттєвий переказ.
Тому, з нашого боку, технічно повернути його або скасувати немає можливості. Ми рекомендуємо звернутися в підтримку банку одержувача.
Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Точки видачі (відділення) monobank в Вінниці 🏦 / Відділення monobank: пр-т Коцюбинського, 35 (Lifecell), Вінниця