Отдают валюту по депо?
удобный банк
Угргазбанк — 2 раза прийти чтобы забрать депо (заявление+собственно закрытие+звонок в Киев на снятие лимита карты), 2 раза чтобы закрыть карточку (заявление+собственно закрытие)
Ощад — за раз закрыли картсчет, но сняли немного денег потому как ошиблись и открыли под депозит карту не потому тарифу (с платой за обслуживание). По деньгам мелочь (грн 40 подарил банку), но чтобы выяснить что это за деньги пришлось 2 раза ходить, т.к. объяснить не могли.
Уникредит — 2 раза чтобы забрать депо (предупредить на заказ денег по кассе+собственно снятие + звонок в Киев на снятие лимита с карты с ожиданием благословения мне воспользоваться моими же деньгами лично в кассе банка обласной дирекции с паспортом и платежной карте в руке). Для карты по з/п проекту — навязывание доп услуг с необходимостью писать заявления на отказ (зачем я буду терять время писать заявления на те услуги которые я никогда не просил...)
Укрсиб — отказ в закрытии текущего счета, без оставления в банке ПОВТОРНО ксерокопии паспорта и кода (изменений в док-тах не было с момента открытия), им нужно уточнить данные видите ли…
Вобщем многие банки именно на таких мелочах оставляют не приятное впечатление. Хрещатик пока радует на обслуживании: открывал депозит, забирал депо, переоформлял депо. Удобный банк. Без каких либо: напишите, закажите снятие, перезвоните в Киев, прийдите через неделю, дайте повторно… P.S. Суммы по описанным банкам были сопоставимые.
vab
спасибо, что не подвел.
выплата депозитов
Выдают депозиты без проблем
Монеты принимают с комиссией
Хрещатик
Скарга на працівника Залізничного відділення м.Київ, вул. Народного ополчення, 5А Лиманську Тетяну Василівну.
Лист в підтримку відділення на 600-річчя
Цікаво було прочитати відзиви щодо організації роботи в банку Хрещатик. Але найбільше мене насторожив відверто негативний відзиви про роботу Вишенського відділення, розташованого на 600-річчя. Вважаю, що не маю морального права промовчати та не висловити власну думку з цього приводу, адже я теж є клієнтом цього відділення. Вибачте, але відзив «Письмо в поддержку отзыва Виктории» мені здається відвертим наклепом та брехнею. Це відверто необгрунтований потік анресії на адресу співробітників відділення на 600-річчя. Я є клієнтом даного відділення і, коли б я не приходив до відділення та звертався з різних запитань, я не бачив ніяких «пустих розмов за чашкою кави» або «гуртків рукоділля». Спіробітниці завжди ввічливі та доброзичливі. Нещодавно отримував консультацію щодо оформлення картки для організації електронних розрахунків і можу однозначно сказати, що слова клієнта із ніком ZhoraFriday є абсолютною дурницею і нісенітницею. Завідуюча ввіділенням була на своєму місці разом з усім персоналом, яка і надавала мені консультацію. В дівчат-менеджерів мені нічого не доводилось ніколи випитувати, я лише запитував про те, що мене цікавить, і при цьому отримав вичерпну відповідь. Я особисто роботою персоналу задоволений, жодних притензій та нарікань у мене ні до кого із співробітників немає, та й у мого роботодавця, який після свят збирається перейтина на обслуговування у Вишенське (600- річчя) відділення. В разі потреби, для підтвердження моїх слів, я можу прийти на Вишенське відділення особисто.
гривневый
Письмо в поддержку отзыва Виктории
Ошибочное снятие
Інтернет-банкінг
открыл новый депозит
Одесса
Меняем банк. Прощай «Хрещатик»
прогресс в банке
Недавно расширили функционал интернет-банкинга, а теперь ввел еще и услугу перечисления денег с карты на карту. Как в их банкоматах, так и на сайте банка.
Гривневый депозит
Обмен Валют