Курс валют в izibank
Відгук про користування послугами Банку
Отказ в кредитном лимите
Це якесь ДНО, а не банк — купа прихованих комісій
1. Обрав категорії кешбеку — кафе та ресторани, зоотовари. Спробував розрахуватися у 4 різних закладах харчування. Всі транзакції позначені як «фаст-фуд», жодної копійки кешбеку не нарахували. Ну фіг з ним, це взагалі не проблема порівняно з тим, про що буде далі.
2. Так як у мене є кешбек «зоотовари» — вирішив купити корм для собаки. Знайшов на промі, оплатив. Ніякого кешбеку (ок, це все же сюрприз). Але фактично списалося на 95 грн більше за використання кредитних коштів. На екрані підтвердження платежу я цієї інформації не бачив. Підтримка сказала що ви робили переказ на карту. У виписці платіж позначений як переказ на карту. Але ж я не робив ніяких переказів, я просто оплатив товар як я це звик робити в інтернеті і ніколи раніше не сплачував за це додаткових комісій.
Але і це ще не все! Я користуюсь картою трохи більше тижня, захожу переглянути інформацію про кредитний ліміт і бачу що у мене нараховано 20 грн відсотків. Пишу в підтримку, отримую відповідь:
«Роман, нараховано відсотки на заборгованість не в пільговому періоді»
Що??? Пільговий же період «до 62 днів», а у мене ще 10 днів не пройшло. Виявляється, вони ту транзакцію за корм не враховують у «пільговий період».
З мого боку ситуація виглядає так:
Я оплачую 1924,20 грн. У виписці показує цю суму. Фактично з мене списали ще 94,29 грн про які можна дізнатися тільки якщо зайти в інформацію про платіж. А через кілька днів я бачу, що «винен» банку ще 19,58 грн — ця інформація вже максимально прихована.
Якщо все порахувати — банк взяв майже 6% комісії за оплату в інтернеті. Це просто найгірші умови які я коли небудь зустрічав. Це просто пограбування. У підтримці тільки посилання на тарифи (+ вони тарифи виклали картинкою — спеціально щоб ви не змогли через пошук знайти потрібну вам інформацію)
Висновок однозначний — мета ізібанку не надати вам якісні послуги, а вкрасти у вас якомога більше грошей прикриваючись прихованими комісіями і заплутаними умовами обслуговування.
Don’t IZI (
Потратить время
Найти отделение Универсалбанк (группа ТАС), положить доллар на карту
Служба поддержки через час, так и не ответила на уточняющие вопросы.
Традиционная блокировка карт от семейства «банков» Изи, Спортбанка и ТАС
2) проходит несколько дней, объявляется «брат» Изибанка-спортбанк-мы вам счет заблокировали, но так как денег там нет и вы сами нам не напишите, то мы решили вам позвонить. А что вы будете финмониторить если денег нет, операций уже несколько месяцев нет. Почему именно сейчас заблокировали, Совпадение? не думаю.
3) жаль нет счета в третьем тигипкином банке-ТАС, а то и там бы решили провести финмониринг при нулевом движении по счету. Банковскую деятельность превратили в цирковую.
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Ні в якому разі не рекомендую
Депозит доларовий
Більше ніяких депозитів в ізі банк не понесу.
Я думаю, що цей банк в змові з обмінниками, які такі долари купляють дешевше від синіх, з комісією.
Мошенники
Було здійснено кілька покупок на сайті ebay, після цього ebay зробив повернення на мій рахунок.
Це не сподобалося банку. Він попросив пояснити що це таке. Причина: підозрілі операції. Була надана вся детальна інформація зі скріншотами. Після чого банк сказав, що хоче завершити співпрацю зі мною без пояснення причин. Банк повністю ігнорує будь-які питання. Спроби поговорити з відповідальною людиною не дають. Повний ігнор.
Банк заморозив мій позитивний залишок на рахунку. Сказав, що дасть доступ тільки після того, як я напишу заяву на закриття рахунку за своїм бажанням. Мого бажання в цьому немає. Я просив їх закрити рахунок за їхньою ініціативою і повернути мої гроші. Вони сказали що у них немає іншої заяви і я повинен закривати рахунок за своєю ініціативою або вони не повернуть мої гроші.
Фактично банк насильно змусив написати мене фіктивну заяву на закриття рахунку.
Банк ігнорує будь-які питання! При цьому каже, що на всі питання було дано відповідь))))
НЕ ЗВ’ЯЗУЙТЕСЯ З ЦИМ БАНКОМ: Izibank, ТАСКОМБАНК, Sportbank
Банк для шахраїв
Нікому нерекомендую цей банк
Заблокували гроші після відміни інтернет замовлення
1. Суть операцій із повернення товару на ресурсі PAY PAL Ebay.
2. Чеки про оплату замовлення
3. Переписка із торговцем щодо невідповідності товару/причин повернення
4. Копія заявки на повернення товару
5. ТТН про відправлення товару торговцю.
Що саме по собі просто маячня. Після надання скріншотів, що товар просто не відправили, банк сказав чекати розгляду доказів і все. Вже пройшов місяць, ні слуху, ні духу.
Банк, который умышленно портит кредитную историю.
Я указал им на их ошибку и они в декабре эту информацию благополучно убрали с УБКИ, но в июне 2023 года также благополучно вернули.
Этим действием банк портит мне кредитный рейтинг, кредитную репутацию и отношение к данному банку перед которым у меня немаленькая задолженность.
Мой дружеский совет: уберите эту информацию с УБКИ дабы в дальнейшем от меня получать платежи по кредиту.
Не зарахували вчасно гроші
Тупое приложение. Не применили кэшбек
Блокування карти
Мною було відкрито карту sport bank. Досить довго я користувався послугами. Але в один із днів кожен з вас, як в даний час і я може зайти в додаток та не зможе здійснити вихідні платежі, поповнення толефону, переказ на інші карти і т.д в звязку з блокуванням вихідних платежів по карті. Служба підтримки sport bank приємним голосом відішле вас до іzi bank пояснивши що вони не в змозі вирішити вашу проблему. В свою чергу izi bank приємним голосов вам скаже: «в звязку з підозрою про шахрайські дії вашу карту було заблоковано». При цьому ніхто нічких пояснень про яку з операцій виникла підозра вам не надасть. Ви маєте чекати на електронного листа поки компетентні співробітники банку не сформують до вас перелік запитань. За цей час, ви не зможете скористатись власними коштами, якщо навіть це у вас вони є останніми. Наголошую, що я тільки описую ситуацію яка трапилась зі мною. Які питання буде задавати банк я ще не знаю. Думаю, що їїх цікавить приватні переписки про перерахунок коштів між членами сім' та друзівї, де, хто і що і за скільки купляв своїм коханкам)) З одної сторони це звучить як жарт, але як можна пояснити що задане питання «яка з даних операцій для банку є підозрілою» я відповіді не отримав. Можливо поповнення рахунку 6 місяців назад)). Як я писав вище, що я нікого та ні в чому не звинувачую. Цей відгук відображає тільки випадок який трапився зі мною. Думаю найближчим часом, а можливо й через деякий довгий час я обовязково напишу про результати даного випадку. Надіюсь це допоможе українцям під час війни, коли кожен думає як вижити прийняти правильне рішення де, та яким чином зберігати власні кошти, якщо звісно щось ще залишилось. Або методичка як їх втратити. Ще невідомо. Обовязково напишу про результат вирішення даної історії. Мирного неба всій Україні
Чудовий інтернет-банкінг
Вводят в заблуждение
Банк украл 36000
Чужие деньги, которые я должен перевести дургим людям.
Это нонсенс что банковское учреждение в военное время может украсть деньги клиента и держать его в неведении. Прошу любых ответственных лиц принять меры и обратить внимание на ситуацию!
наплевательское отношение+несоблюдение норм=отток клиентов=closed
Не рекомендую!
Оператор ніяк не намагалася бути клієнтоорієнтованою та вирішити проблему як це роблять інші банки при проблемах з кешбеком та мсс.
Відправили стандартний шаблон та запропонували закрити чат!