Вот что может с вами сделать Идея Банк если вовремя не платить

без оцінки
Відділення за адресою: Ужгород, пл. Жупанатська, 1/1
По телефону він дуже гарно говорить а при зустрічі погрожує але те що сталося 29.06.2016р. я до тепер не можу повірити, навіть в банку він став мені погрожувати, я пояснила йому що не можу платити навіть після реструктуризації кредиту, тому так як в мене нема майна то нехай банк мене дає в суд і так як я працюю офіційно, то буду платити те що мені призначить суд з заробітної плати, тому що на жаль я не маю чим платити, і пояснила що погрози банка я терпіти не буде тому все записую, але ця особа почала мені на вухо говорити що мене «СПАЛЯТЬ », коли я почала говорити що ви таке кажете та ще й банкові але він продовжував погрожувати «ПІДПАЛОМ», я сказала що записую цю розмову, він ще більше почав погрожувати навіть в голос я почала виходити з банку так він продовжував погрожувати і кричати за мною «СУКО» тебе «ПІДПАЛЯТЬ», я не знаю чи все чули, але бачили цю ситуацію відвідувачі та працівники банку, а також я записала і дуже прошу допомогти. В миліцію я боюся йти так як ця особа яка погрожувала, колишній працівник миліції. Я надіюся що хтось займеться цими банками, всі можете прочитати відгуки про цей банк.
Мінфін
Відповідь адміністратора
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 18.07.2016).
Вы не предоставили доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что Вы являетесь клиентом банка, подтверждение о котором отправлялось Вам.

rt30
rt30
14 липня 2016, 15:24
Ну-ну и на чью помощь вы надеетесь, кто вам поможет???? Пишите заявление в милицию в НБУ, СМИ чем больше вы привлечёте внимания тем защищённей вы будете
15 липня 2016, 16:08
Поверьте я так и делаю, обратилась к юристу, также с заявой в милицию, а также есть предложения от телевидения
Qwerty1999
Qwerty1999
19 липня 2016, 8:46
Ну хоть юристу сможете заплатить, чтобы отсудить право не платить банку по графику.

Курс валют в Ідея Банку

Курс валют в Ідея Банку

Головна / Банки України 🏦 / Ідея Банк 💰 / Відгуки про Ідея Банку 📝 / Вот что может с вами сделать Идея Банк если вовремя не платить