Мінфін - Курси валют України

Встановити

Недостатнє інформування про продукти

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
LukyanChyzh 13 листопада 2014, 10:27
Добрий день.

Декілька зауважень до інформування клієнтів про продукти банку:
1) в мене був відкритий депозит. мені зателефонували з служби підтримки, подякували за співпрацю і запропонували відкрити новий депозит з бонусом +1% до вибраного мною депозиту. Я відкрив новий депозит, але виявилось, що потрібно було покласти суму, не менше ніж попередній депозит (до копійки, проте це ніхто не повідомив). поклав п'ятизначну суму, але без 20 копійок, тому додаткової стаки не отримав. Через не достатню проінформованість.
2) відкрив рахунок «Вигідний», який дає +1% при відкритті нового депозиту, але тільки у випадку, якщо кошти на депозит будуть переведені з цього рахунку. Про це мене не повідомили і інформації на сайті не було. Тому додаткової ставки не отримав.
3) В умовах рахунку «Вигідний» вказано повернення 10% від розрахунків карткою, проте не було вказано максимальної суми повернення. Інформація на сайті з'явилась пізніше.

у всіх випадках спілкування відбувалась з гарячою лінією.
Було б добре забезпечувати клієнтів банку більш детальною інформацією.
Ідея Банк
Відповідь банку
Ідея Банк 13 листопада 2014, 15:17
Доброго дня, Доброго дня!
1) Операторами КЦ, якими здійснювався обдзвін клієнтів з метою продажу депозитів з індивідуальним підняттям процентних ставок +1% надавалася повна інформація щодо умов отримання підвищеної ставки – сума депозиту, термін, та валюта вкладу. Така інформація та доведення її до клієнта було прописано у сценарії розмови, яким користувались оператори при наданні консультації клієнтам та здійснювався контроль над повним інформуванням клієнтів операторами.
Для того, щоб перевірити чи клієнта було проінформовано неповністю необхідна додаткова інформація про клієнта. Надішліть будь ласка на поштову скриньку підтримки клієнтів нашого банку Info.povidomlenja@ideabank.ua наступну інформацію: ПІБ, ІПН, №тел.

2) При оформленні пакету «Вигідний» згідно умов продукту, клієнтові безкоштовно відкривається Інтернет Банкінг.
У Інтернет Банкінгу завжди вищі ставки по будь-яким депозитним програмам до 1% річних, ніж при оформленні на відділенні – власне про це йдеться в умовах продукту « Вигідний» і оператори КЦ завжди інформують клієнтів про таку можливість. Для користувачів пакету «Вигідний» індивідуального підняття процентних ставок по депозитам не передбачено.
3) На ГЛ при консультуванні клієнта по пакету «Вигідний» щодо знижки 10% на розрахунки завжди надається інформація, щодо обмеження суми повернення у розмірі 50грн/місяць, оскільки це основна умова продукту.
Для того, щоб перевірити чи клієнта було проінформовано неповністю необхідна додаткова інформація про клієнта (ПІБ, ІПН, №тел), надішліть її на на скриньку банку Info.povidomlenja@ideabank.ua.

Зауваження щодо неповноти консультацій працівниками КЦ взяте до уваги та контролюється керівниками секторів КЦ.Вибачте за незручності зі сторони банку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Ідея Банку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.4 42.9
PLN 9.7 9.9
USD 39.5 39.95
Всі курси банку

Курс валют в Ідея Банку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.4 42.9
PLN 9.7 9.9
USD 39.5 39.95
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Ідея Банк 💰 / Відгуки про Ідея Банку 📝 / Недостатнє інформування про продукти