Мінфін - Курси валют України

Заблокували рахунок

Назапій Сосновський 29 жовтня 2024, 15:44
Відкрив у цьому банку рахунок, 2 роки десь назад.Почав користуватись тільки десь 4 місяці назад.Протягом цих місяців поповнення було на карту в районі 120 тис грн.В один день заходжу на карту, а карта пише що заблокована ну і звичайно кошти також.Попросили на їхню пошту надати пояснення про рух коштів, що я і зробив.Надав довідки про доходи ОК-7 та ОК-5, також виписки що кошти я з Ідея банк перераховував на мій інший банківський рахунок.Це їм виявилось не достатньо і вони закрили мені рахунок.На моє звернення, що я знаходжусь за кордоном і що хочу кошти отримати онлайн, тобто заяву про перерахунок коштів надаю на електронну почту або в телеграм, бо в банк можливості немає зявитись фізично.Мені ж звичайно відмовили.А як рахунок відкривати, то можна онлайн через Дію, індетифікацію також через селфі фото. А як кошти отримати то немає такої можливості.Не рекомендую цим банком користуватись.Якщо банк зробив можливість відкривати рахунок онлайн, то і людям також потрібно дати можливість його так і закрити і отримати свої кошти.В країні війна і не кожен може фізично зявитись в банк.Фінансовий номер 0680569094
nazar_sosnovskyy@ukr.net
Буду телефонувати в НБУ можливо вони допоможуть.

Коментарі

Курс валют в Ідея Банку