Обслуживание кредитов
За два місяці до війни взяли кредит у цьому банку. Перший платіж був зроблений вчасно і в повному обсязі. Потім почалися бойові дії і були введені кредитні канікули, відповідно ніхто не платив протягом 3-х місяців, потім дівчатка оператори дзвонили і просили робити оплати хоч якісь. Ми намагалися і платили, кожен місяць, але не в повному обсязі, поступово вирівнюючи суму платежу до потрібної. Написали прохання про реструктуризацію, її підтвердили, оператор подзвонив і сказав, щоб платили, як платили. У січні 2023 ми повинні були кредит закрити, але не вийшло вийшли в прострочення, залишилася на 2−3-й платежу. І тут почався просто телефонний тероризм. Оператори дзвонять і туплять обіцяють божевільні штрафи і відсотки. Якісь аргументи не хочуть чути. Загалом НАЙОГІДНІЙШИЙ БАНК в Україні, більше ніколи з ними зв’язуватися не буду.
«Оператори дзвонять і туплять обіцяють божевільні штрафи і відсотки.»
Не переживайте . Штрафы вас вряд ли смогут заставить платить . А вот проценты на остаток суммы долга вам насчитают и будут абсолютно правы .
«Кредитные каникулы » означают всего лишь , что вам за просрочку штраф не насчитают. И БОЛЬШЕ НИКАКИХ ЛЬГОТ ! А проценты и тело кредита банк имеет полное право вам насчитывать .
Так же банк НЕ ОБЯЗАН делать вам реструктуризацию . Тут все на его усмотрение
Что касается звонков из банка — то это их работа. Лучший способ избавиться — просто отдайте долги.
Я вои честно говоря не понимаю , если вам так проблематично отдать долги в срок — не проще ли продать то, на что вы брали кредит и отдать долги ? Или вам приятно слушать звонки из банка?
Так же банк НЕ ОБЯЗАН делать вам реструктуризацию . Тут все на его усмотрение
Курс валют в Ідея Банку