Хамы
- alino4ka1987
- 12 липня 2013, 16:10
У Вас кроме єтого никаких ответов нет? Написали бі номер н еобщий, а тот, по которому именно жалобі принимаются. если в Вашем чудо-банке есть такой номер вообще.
Шановний Клієнте,
Для того щоб ми могли вияснити Вашу справу нам потрібні контакти. Номери (032) 242-29-30 або 0 800 50 20 30 для того створені щоб Клієнти надали свої дані, далі справу буде передано у Головний офіс Банку для вирішення питання.
Всі скарги та зауваження Клієнтів ми стараємось вияснювати оперативно. Запамятайте код Вашої справи MF01120713B та телефонуйте за вище вказаними номерами.
Дякуємо за розуміння.
З повагою
Дякуємо за розуміння.
З повагою
ПАТ «Ідея Банк»
Все эти ответы Леся Михайловна и клонирует. Так что звонить или писать бесполезно. В этом банке кроме процентов нужно еще платить за кредит моральный налог соими нервами.
Интересно как это происходит звонит клиент на горячую линию и говорит: «номер моего дела эМ английское литинскими буквами, эФ английское, ноль один один два ноль семь один три Бэ английское». Такими номерами можно закодировать 10 миллиардов разных вариантов дел. На планете столько людей нет. Похоже что эти номера тоже Леся Михайловна придумала. Чтобы каждый чувствовал себя ничтожным клиентом из огромного их количества.
Вы посмотрите на лого банка, это символ глухонемых, вспомните правила дорожного движения. Очень символично: ни кого не слышу и слышать не хочу!
Так, что все обладатели серийных номеров от Идея Банка берегитесь — вас закодировали!
Курс валют в Ідея Банку
PLN | 10 | 10.35 |
З метою відповіді на Вашу скаргу та вияснення запитання просимо контактувати з Банком за номером телефону (032) 242-29-30 або 0 800 50 20 30. Вашим питанням займатиметься спеціаліст післяпродажного обслуговування.
Для повного вияснення справи необхідно вказати прізвище, ім'я та номер Вашого кредитного договору, якщо ви являєтесь Клієнтом Ідея Банку. Ми повинні отримати Ваші дані для того щоб вияснити питання та максимально швидко відреагувати на ситуацію.
Код вашої справи MF01120713B.
З повагою,