Питання використання інформації
Я вам больше скажу они очень хорошо таки и продаются, а когда вы подавали документы на оформление кредита ранее вы подписывали согласие на обработку персональных данных поэтому ваши предыдущие данные никто никуда не девал и сейчас когда у вас возникла просрочка они естественно названивают по всем телефонам которые так или иначе вас касаются
Опрацювання МОЇХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ. Наголошую. А питання стосується надання контактних осіб при намаганні мною оформити кредит. ПО ДІЮЧОМУ КРЕДИТУ — ІНШІ КОНТАКТНІ ОСОБИ. Це одне питання
По-друге. Я не ховаюся, на телефонні дзвінки відповідаю. Нехай наведуть порядок із своїм технічно-програмним забезпечення
Курс валют в Ідея Банку
PLN | 9.8 | 10.15 |
Я два рази зверталася в банк(орієнтовно 2010-2011 та 2015-2016 роки) з метою оформити кредит. Працівники «чемно» заповнили анкети для видачі кредиту. В результаті у видачі кредиту були відмовлено. Питання: ЩО ДАЛІ ВІДБУВАЄТЬСЯ З ПОДАНОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ? Адже я не стала клієнтом банку, значить інформацію має бути вилучена. Бо маю тепер такий прецедент. Оформила кредит в іншому банку-партнері, були вказані інші контактні особи. Гроші видали в ІдеяБанку. Маю заборгованість два місяці, розмоволяла з працівниками, домовилися про термін оплати. Але чомусь працівники банку видзвонюють людям, яка не є контактнми особами по даному кредиту. Практично тероризують їх по всіх телефонах. Якщо згідно анкети кредиту вони не є контактними особами, то чому їм телефонують. Чому при відмові у видачі кредиту три року тому ці дані не були вилучені з бази банку. ПРОШУ ВІДПОВІДЬ ДАТИ ТУТ, НА САЙТІ, А НЕ В ПРИВАТНОМУ ПОРЯДКУ. Люди повинні знати як використовується інформація, яку вони подають банку. Адже такі бази клієнтів можна досить вигідно продавати.
Просимо вибачення за ситуацію. Будь ласка, напишіть на наш електронний ящик — info@ideabank.ua Ваш контактний номер телефону і ПІБ — ми детально розглянемо ситуацію.
З повагою, команда Ідея Банку.