Штраф 500 грн за довідку!
Курс валют в Ідея Банку
| PLN | 10.8 | 11.6 |
Значить така ситуація…
Приходжу сьогодні на відділення сплачувати, в понеділок телефонував на лінію, сказали, якщо достроково сплатити, то 1600 грн… кредит на півтора роки був, залишалося 5 платежів по 477 грн!
Сьогодні на відділенні перепитую, знову, яка сума? Відповідають — 2100!!!
Кажу ви впевнені? позавчора ж було 1600 грн, звідки ще плюс 500 грн???
Мені відповідають — ВИ НЕ ПОДАЛИ ДОВІДКУ З МІСЦЯ РОБОТИ!!!
у вас ШТРАФНА САНКЦІЯ!!!
Вирішив нічого не сплачувати сьогодні!
і це після того як я сплачував рік по 2 кредитах, 1 успішно закритий був в червні ( кредит на 10 тис грн, переплати 8 тис), ні в першому, ні в другому кредит не було жодного просроченого платежа і тут на тобі, подарунок + 500 грн!
При цьому жодного нагадування не було… дані не змінювалися… при першому запиту банку, я ж звичайно надав б довідку, з цим проблем ніяких!
судячи із всього банк не ціную своїх клієнтів з хорошою репутацією!
У кого була аналогічна ситуація?
Прийміть, будь ласка, наші вибачення за незручності, які виникли у Вас у відділенні банку. Дозвольте нам докладно розглянути цю ситуацію. Уточніть листом на нашу електронну скриньку — info@ideabank.ua детальний опис ситуації, дату та час візиту до відділення, а також Ваші контактні дані.
Ваша ситуація буде на контролі у відповідального спеціаліста. Про результати ми повідомимо Вам додатково.
Зичимо Вам гарного дня.
З повагою, команда Ідея Банку.
Пользователь предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом данного банка.