Кредит
Жахливий банк і сервіс також. Серед приват 24 нереально оплатити рахунок невірний пише.
Ідентифікуйте себе, будь ласка, напишіть Ваше ПІБ повністю/номер телефону на abutenko@forward-bank.com. Ми перевіримо інформацію та найближчим часом з'яжемося з Вами.
Неправильно оформлена заявка на кредит+злиття персональних даних стороннім особам
хронолгія подій:
липень 2019 року — від банку звонить представник з пропозиціє кредиту 75 тис грн. я попереджаю, що я працюю як фоп, на що відповідь — це не проблема, ви можете предьявити свою декларацію про доходи. домовляємося про візит до банку відділенні в Києві на проспекті Перемоги, я приїжджаю. в банку говорять, що для фопів таких кредитів не видають.
20.11.2019 від банку знову звінок представника з інформацією, що мені попередньо узгоджено кредит на сумму 89 тис грн. нагадую, що я фоп, щоб не витрачати знову час впусту. відповідь — це не проблема, візьміть декларацію, але відсоток буде дещо інший — не 1,9% місячний, а 3,4% місячних. Окей. домовилися про зустріч з кредитним експертом у тому ж відділенні на проспекті Перемоги.
21.11.2019 приїжаю у відділення, оформили заявку на кредит на суму 89000 грн. на строк 36 місяців. через пів години після виходу з банку мені телефонує співробітник і говорить, що я залишала заявку на суму 48 тис грн на строк 24 місяці. Я прошу уточнити ситуацію, бо сума запиту, строк і умови були озвучені абсолютно інші. співробітник по телефону дивується чому мене не влаштовує сумма 48 тис, але обіцяє уточнити, чому саме така заявка потрапила до них.
22.11.2019 нуль новин з банку, але близько обіднього часу починається атака телефону через повідомлення у месенджерах, смс-повідомлення з пропозицією кредитів від інших компаній, не банківських установ. плюс 4 звінка за 5 хв від різних компаній з пропозиціями кредитів.
до Форвард Банку 2 питання:
1) коли ви дасте відповідь по кредиту і пояснення, чому у вас сумму пропонують спочатку одну, потім називають іншу? кредит я у вас точно брати не буду, але цікаве хоча б пояснення вашого балагану.
2) на підставі якого права ви передаєте персональні дані людей, які не підписували дозвіл на передачу даних третім особам?
АТ «БАНК ФОРВАРД» діє в рамках законодавства України.
Інформація щодо діяльності та фінансового стану клієнта, яка стала відома Банку у процесі обслуговування клієнта та взаємовідносин з ним чи третім особам при наданні послуг банку, є банківською таємницею і Банк гарантує її захист. Інформація, яка була надана Вами до Банку для оформлення кредиту, не розголошується третім особам, окрім випадків прямо передбачених чинним законодавством України.
Щоб з'ясувати ситуацію щодо кредитного рішення по Вашій заявці, просимо написати Ваш номер телефону/ПІБ повністю на abutenko@forward-bank.com. Ми передамо інформацію колегам зі служби підтримки, які її перевірять та проінформують Вас в телефонному режимі.
Вымогательство, угрозы.
Проводимо перевірку Вашої ситуації.
За результатами перевірки Вас проінформуємо.
Сотрудничество с подозрительным страховыми компаниями.
Чтобы выяснить ситуацию, нам нужны дополнительные данные. Напишите, пожалуйста, Ваше ФИО полностью /номер телефона на abutenko@forward-bank.com.
Угорози!!!
Для з'ясування ситуації нам потрібні додаткові дані. Будь ласка, напишіть Ваше ПІБ повністю/номер телефону на abutenko@forward-bank.com.
Наші фахівці служби підтримки з'яжуться с Вами найближчим часом.
Банк-мошенник
Мы проверили Вашу информацию и готовы разъяснить, почему была снята комиссия при осуществлении перевода. Эта информация также прописана в условиях договора.
Напишите Ваш актуальный номер телефона на abutenko@forward-bank.com. Мы передадим его коллегам, они свяжутся с Вами в ближайшее время и проинформируют.
Шахрайський банк!
Десь в кінці 2017 року вони мені нав’язали карту easypay від Форвард банку для оплати комуналки без комісії яку мені вручила прямо на вулиці їхній кур’єр. Карточка повністю безкоштовна з терміном дії до 11.2022. Я пару місяців нею покористувався для оплати комунальних послуг, карту поповнював своїми грошима, кредитними коштами не користувався. Потім я став користуватись своєю іншою картою, а карту від Форвард банку сховав до кращих часів. Пару років була тишина аж літом 2019 почали дзвонити оператори від Форвард банку пропонували скористатись картою бо інакше вони її заблокують я відповів що якщо їм треба то хай блокують я користуватись їх послугами не буду. Як я зрозумів тепер, вони замість блокування, підключили без мого відома якісь платні послуги, про які мені ніхто нічого не повідомляв. В жовтні стали приходити смс-ки з погрозами де я нібито маю борг 604.грн. Як я взнав в оператора нібито борг почався з 16 грн. Я не розумію за що я маю платити. Кредитами не користувався. Послуг не замовляв. Чому я маю платити за підключення послуг, про які мені нічого не відомо?
Напишіть, будь ласка, Ваш номер телефону на abutenko@forward-bank.com. Ми з'ясуємо ситуацію та зв'яжемось з Вами найближчим часом.
Пародия на банк
Идентифицируйте себя, пожалуйста, напишите Ваше ФИО полностью/номер телефона на abutenko@forward-bank.com.
Хамство и вымогательство.
В результате мне звонят и присылают смс сотрудники банка, о том чтобы я выплатил кредит.
Смс присылается с номера 0933247465, где указаны контактные номера 0672424080 и 0992437252. Указана фамилия Левченко Н С, в смс мне предлагают погасить кредит и угрожают что передадут мое дело коллекторскому агенству.
При перезвоне на телефон 0992437252 поднимает трубку мужчина, где в грубой форме объясняет что я являюсь поручителем (что не правда, никаких договоров и прочее я не подписывал и свои данные не давал). И что я обязан оплатить кредит вместо сестры или ко мне будут приезжать сотрудники для взыскания задолжности.
Сам я не являюсь клиентом банка и ни каких финансовых обязательств и договоров с Форвард банком не подписывал естественно.
Жалобы на горячую линию не приводят абсолютно ни к какому результату, стандартная фраза операторов что дескать мы разберемся с этим и так далее. При этом смс с угрозами продолжают поступать.
Категорически не рекомендую данный банк, так как если даже вы не брали сами кредит, а кто то сделал это из ваших родственников, то настойчивых звонков, смс и угроз в случае просрочки с их стороны вам не избежать.
Для проверки информации нам нужны дополнительные данные. Напишите, пожалуйста, Ваше ФИО и номер телефона, на который приходят сообщения, на e-mail abutenko@forward-bank.com.
Мені подобається їх Forward Online
Напишіть, будь ласка, Ваш номер телефону на abutenko@forward-bank.com. Ми передамо інформацію колегам зі служби підтримки. Вони найближчим часом зателефонують Вам та проконсультують.
Дякуємо.
Мошенники!!
Отказали в кред лимите.
Собрали анкетные данные. На следующий день — отказ, лимит не согласован.
Обидно, т.к.:
1. Имею карты других банков: Альфа, Mono, Приватбанк, А-банк.
2. Кредитная история на 100% нормальная и без просрочек. Например вылачивал автокредит около 6 лет, всё чётко без проблем.
P.S. Менеджер в отделении кстати вполне приятная и нормальная была. Это плюс.
Отказ в предоставлении одного кредита еще не означает, что при следующем Вашем обращении в Банк с предложением заключить кредитный договор кредитное решение также будет отрицательным. Рекомендуем повторно подать заявку на оформление кредита/карты по истечении 30 дней с момента оформления предыдущей заявки.
Зі сторони вкладника
Але мій відгук буде зі сторони вкладника, який не побоявся поставити гроші в чужий, та ще й російський банк. Спочатку вся процедура виявилася комічна і не обнадіювала, бо, як виявилося, в моєму місті відділення тільки видає кредити і за депозити були не обізнанні, та ще й не підготовленні до оформлення. Я ще тоді засумнівалася чи варто при такому початку розміщувати там гроші.
Тепер вже після 3 міс з впевненістю можу сказати що варто. Плюси:
15% на залишку на картці!
Банкомат тільки один, але гроші можна зняти де завгодно без комісії! (тільки має бути на залишку 15 грн)
Пересилати гроші на інші банки теж без комісії! (хоча ті вже беруть комісію(
17,75 % на 2 роки!
В банкінгу можна підключити картки інших банків, щоб не вводити кожен раз і здійснювати свої операції.
Якщо забув пін-код — картку не треба перевипускати, на гарячій лінії вам надішлють інший.
Показує срок депозиту у відсотках — це цікаво і оригінально.
На гарячій лінії завжди відповідають)
Де в чому зручний і простий інтерфейс.
Учасник фонду (інакше я би не поставила)
Недоліки:
немає повноцінних відділень.
Інтерфейс з браузера не поміщається на екрані телефону, тому деякі кнопки неможливо «нажати».
Десь там банк в рейтингах)
Ужас
Напишите, пожалуйста, Ваш номер телефона на abutenko@forward-bank.com. Мы передадим информацию коллегам для проведения проверки.
Спасибо.
Мошенники! Подключение платных услуг без Вашего ведома!
Неделю назад звонок из банка моей жене с вопросом почему ее муж не платит задолженность?
На следующий день я звоню на горячую линию 583 с вопросом откуда задолженность?
Оператор очень долго смотрела, потом говорит у вас 29.07.19 была подключена услуга СМС банкинг, она платная, и со счета снялось 17 грн, потому у Вас на август месяц пошла заложенность, а потом и пеня, потом еще пеня…
На данный момент накапало 1200 грн… За что?
Я оператору говорю что согласия не давал не на какие услуги и карта просто лежит дома в тубочке на крайний случай нету надобности. Оператор говорит возможно Вам не дозвонились и подключили услугу автоматически. Составили заявку, я спросил когда будет решение по данному вопросу на что мне ответили 3-5 дней рабочих дней, я попросил в заявке указать номер по которому мне удобно будет ответить.
Спустя 8 рабочих дней я набрал опять горячую линию 583 и объяснил что со мной уже 8 дней не связываться, что делать дальше в такой ситуации? Оператор ответила что ваша заявка на рассмотрении, у Вас подключена незаконно услуга, нужно ждать на протяжении месяца, так как такие дела рассматриваются дольше.
Сегодня мне звонил в 16:02 номер 067 244 21 61, так как я был на совещании не смог взять трубку, а в 16:35 перезвонил. Молодой человек представился сотрудником Форвард банка, что он сейчас отошёл от компьютера, но вспомнил и говорит что задолженность нужно погасить так как я не закрыл карту и не написал письменное заявление в банк… Спросил я есть ли какие то еще варианты так как я никаких услуг не заказывал и не подтверждал? Он говорит: «по человечески» просто заплати деньги и все, сумма же не большая. 1200 грн????
Форвард банк раздает мою личную информацию?
Я должен заплатить за то что подключается автоматически или как банк делает бизнес в 2019 году?
Или как из лояльного клиента превратится в ...?
Напишите, пожалуйста, Ваш номер телефона на abutenko@forward-bank.com. Мы проверим информацию и свяжемся с Вами в ближайшее время.
Спасибо.
Немного подтянуть обслуживание, а так, все нормально
Что НЕ понравилось, это когда оформлял карту, все довольно долго длилось и в отделении у них очередь была большая. немного нервов пришлось потратить на это. В остальном, пока не жалуюсь.
Смс от forwardbank вымогательство денег
И так каждый день! А то и по два раза в день! Какое это имеет ко мне отношение, если я даже не являюсь Лунгул И. В. и понятия не имею кто это! У меня нет ни одного кредита и никогда посредником ни у кого не фигурировала! Своим номером телефона пользуюсь уже много лет! Что за терроризм?
Напишите, пожалуйста, номер телефона, на который приходят смс-сообщения на abutenko@forward-bank.com. Мы передадим информацию коллегам для проведения проверки.
Заранее спасибо.
Мошенники! Кредитная политика расчитана на лоха
С суммой долга не согласна и буду оспаривать, буду писать в инстанции, т.к. банком грубо нарушаются потребительские права человека.
В договоре указано, что споры решаются в судебном порядке. А сделали исполнительный напыс через частного нотариуса согласно данным одной стороны. Зачем другую сторону слушать?!
Исполнительное производство заведено киевским исполнителем, у которого вид деятельности только по г. Киев, я нахожусь совсем другой области!
И самое главное, согласно договору «Розмір Ліміту буде встановлений банком самостійно на підставі відомостей, повідомлених мною Банку». Так как данных никаких я не подавала, с сумой задолжности я не согласна.
А еще в этом банке есть АКЦИИ списание 20% задолжности. Я бы согласилась, если я б воспользовалась этими средствами. Но когда я фактически и 7000грн не взяла, за что я должна платить 38тыс?!!!
Застерегаю всех обходить этот банк!!! ФОРВАРД банк — недобанк и контора мошенников!!!
Для того, чтобы выяснить ситуацию, нам нужна дополнительная информация.
Напишите, пожалуйста, Ваш номер телефона, либо ФИО полностью на abutenko@forward-bank.com.
Мошенические действия Форвард банка
Напишите, пожалуйста, Ваш контактный номер телефона на abutenko@forward-bank.com.
Днище и мошенники)
Чтобы выяснить Вашу ситуацию, нам нужны дополнительные данные.
Напишите, пожалуйста, Ваш номер телефона на abutenko@forward-bank.com. Мы свяжемся с Вами в ближайшее время.