Неужели платят 4-ю очередь?
ПС. Для тех, кто не в курсе: раньше тоже были выплаты 4-й очереди, типа Грин-банк и несколько других, но то были фейковые выплаты — выплаты самим владельцам, просто оформлены как выплаты 4-й очереди. А теперь это, кажется, реальные выплаты обычным вкладчикам 4-й очереди.
Может быть, и по другим банкам тоже когда-нибудь будут выплаты 4-й очереди?
Финиш
Извините, проверил — в ТАС24 без процентов пока отражаются
НБУ принял решение №394 рш по Диамантбанку
Главные аферисты не в банке, а в ликвидационном процессе
Ждем завтра — то ли ликвидатор, то ли передача…
Вот интересно — как предприятие, имеющее на счетах в банке СВОИ деньги, оказывается в 7!!! очереди?!
Оценка обслуживания? — было отлично!
Сейчас — дерьмо!
Ликвидация Диамантбанка
Возврат депозитов Диамантбанка
Поехали???
Шановні друзі, колеги!
Гарна новина по Діамантбанку.
Щойно Фондом гарантування вкладів прийнято рішення про приймаючий банк на базі активів Діамантбанку. Приймаючий банком визначено ТАС.
Обсяг активів, який передається, дозволить в повному обсязі компенсувати всю сумму вкладників до 200 тис грн. На момент введення адміністраціі ця сума становила 1240 млн грн. Мабуть вперше в історії країни з виведення великих банків з ринку, кошти держбюджету України не будуть використані для цієї мети (до речі, є в когось статистика скільки використано коштів держбюджету, тобто наших з вами податків, на виведення банків з ринку та підтримку-докапіталізацію Ощадбанку, Ексімбанку, Укргазбанку та Привату? Думаю мільярдів 300).
Великий обсяг тиску та небажання цього робити відчувалось в діях Фонду та Національного банку в питанні створення перехідного банку. Нікого в цій країні не цікавить можливість та бажання інвестора витратити на новий банк 500 млн грн в якості поповнення статутного фонду та створення здорової нової банківської установи. «Не для цього ми зачищаємо ринок».
Оцінщиком Фонду на достатньо високому рівні оцінено активи Діамантбанку. Це, з одного боку, тішить і показує високу вартість активів, а значить, і великий обсяг компенсації пасивів клієнтів, з іншого боку — не дало можливості включити вже в заявку на перехідний/приймаючий банк дуже великого обсягу активів, що дало б змогу оперативно та швидко компенсувати гроші вкладників вже в перехідному/приймаючому банку.
Але найголовніша новина для ВКЛАДНИКІВ З СУМОЮ БІЛЬШЕ 200 тис грн полягає в тому, що Фонд залишив собі в повному обсязі всю суму кешу, яка знаходилась на рахунках та в касі банку! ВСЮ! На момент введення адміністрації це було майже 600 млн грн.!!!
Навіть якщо Фонд в ліквідації «витратить» на різні цілі не пов'язані з компенсаціями вкладникам до 150 млн грн. Але й цієї суми вистачить на компенсацію половини обсягу вкладів понад 200 т
Курсы валют
Конечно, мне помогли власть имущие.
А вроде внимательно изучал список владельцев.
Но сейчас друг текущей власти может быстро стать ее врагом.
Как-то подзабыл тонкости временной администрации.
Может кто из опытных вкладчиков подскажет ответы на вопросы
1 По какому курсу выдают валюту — по состоянию на 23.04 или на 24.04???
2. Проценты по депозитам за время ВА вообще не считаются? Даже если ВА будет долго? А какой это пункт Закона
3. Некоторую сумму банк взял наперед за обслуживание.
Срок договора не окончился.
Эти деньги можно попробовать получить только через «кредиторську вимогу»?
Прошу при ответе тех клиентов, которые положили мало банков или положили давно, не путать других.
ВА не продлили, но и ликвидацию не начали... Пилят активы!
ВА будет продолжено еще на месяц!
Ждем начало ликвидации в конце июня!
Хороший был банк.
Ура!!! Залетел в 4-ый раз!!!
Шанс есть, уж я зняю...
всеукраинский банк развития выплачивает 4 очередь, сдесь я думаю ситуация будет похожая.
Блеск
Работают ли отделение банков на данный момент?
Ввели администрацию
когда-то...