Курс валют в Банк Кредит Дніпро
Служба підтримки — жах
Дякуємо за відгук. Нам важлива думка кожного нашого клієнта.
Напишіть, будь ласка, нам в приватних повідомленнях ваше прізвище, ім'я, по-батькові та детальнішу інформацію про консультацію, що була надана фахівцями служби підтримки.
Будемо вдячні за зворотній зв'язок.
Треба працювати над інтернет-банкінгом
Дуже не задоволений сервісом банку
Психічно не врівноважені співробітники
Кожного разу, як тільки виникає прострочення на кілька днів, у співробітників починається справжня істерика: без кінця телефонують; незважаючи на «запис розмови», говорять тільки на підвищених тонах, намагаються на свій розсуд «вчити заробляти гроші», дають неетичні оцінки особистості клієнта, надокучують контактним особам. У спілкуванні абсолютно неадекватні, не йдуть ні на які компроміси, відразу зриваються на крик. Рівень колекторської компанії початку 2000-х. Інколи здається, що вони всі мають якісь неврологічні захворювання і що за цією ознакою їх туди й набирають. Дуже цікаво, чи керівництво прослуховує оті їхні «записи розмов» і як воно ставиться до такого рівня професіоналізму своїх співробітників.
Напишіть, будь ласка, нам в приватних повідомленнях ваші прізвище, ім'я та по-батькові. Ми передамо інформацію у відповідний підрозділ банку для проведення перевірки вашої ситуації.
Ландроматы и мошенники
Незаконне нарахування щомісячної комісії
З приводу таких дій банку вже висловився Верховний Суд, який зазначив, що банк не мав права встановлювати до кредитного договору комісію за розрахунково-касове обслуговування, за дії, які банк вчиняє на власну користь, з огляду на те, що отримує прибуток у вигляді відсотків за користування кредитними коштами.
Не відразу відповідають
Все швидко і оперативно
Кидалово на % по депозиту
Наші фахівці детально перевірили Вашу ситуацію.
Ваш депозит було пролонговано згідно умов Універсального договору банківського обслуговування – Розділ 3. Умови розміщення вкладів (депозитів) та відповідно до Умов подовження діючих строкових вкладів фізичних осіб, відкритих до 24.01.2023 р.
Всі зазначені документи розміщені на сайті Банку, тож доступні для ознайомлення у будь-який зручний для Вас час:
Універсального договору банківського обслуговування – https://creditdnepr.com.ua/sites/default/files/udbo-fo-04_11_2022.pdf
Умови подовження діючих строкових вкладів фізичних осіб, відкритих до 24.01.2023 р. – https://creditdnepr.com.ua/depozyty/nadiynyy
Нагадуємо, що згідно п. 3.5 щодо Автоматичного подовження строку залучення вкладу Розділу 3. Умов розміщення вкладів (депозитів) у клієнта є можливість встановлювати та відміняти автоматичне подовження строку залучення вкладу у один із наступних способів:
— подати у Банк письмову заяву на зміну умов автоматичного подовження строку залучення вкладу;
— самостійно змінити умови автоматичного подовження строку залучення вкладу у системі FreeBank;
— зателефонувати з основного номеру телефону в Контакт-центр Банку для зміни умови автоматичного подовження залучення Вкладу.
Відміна та встановлення автоматичного подовження строку залучення вкладу, здійснені в один із цих способів, не потребують оформлення будь-яких додаткових угод з Банком.
Слідкуйте за новинами та інформацією для клієнтів на нашому сайті https://creditdnepr.com.ua/ та керуйте депозитом у мобільному додатку FreeBank у будь-який час.
Якщо Вам додатково необхідна консультація нашого фахівця служби підтримки, напишіть нам, будь ласка, зручний Вам час для дзвінка.
Хамское поведение сотрудницы колл-центра
Отвратительное знакомство получилось. Если когда-нибудь ещё столкнуть с этим названием и сама обойду десятой дорогой, и другим эту историю расскажу.
Дякуємо за відгук. Для з'ясування Вашої ситуації уточніть, будь ласка, за можливості, з якого номеру телефону Вам телефонували. Ми передамо інформацію колегам для проведення перевірки.
Завчасно дякуємо за зворотній зв'язок.
Співробітники банка постійно хамлять.
Нам дуже шкода, що у Вас склалося негативне враження про роботу наших фахівців відділення.
Для з'ясування ситуації додатково написали Вам у приватних повідомленнях.
Будемо вдячні за зворотній зв'язок.
Дуже складно потрапити у відділення
Дякуємо за відгук.
Для вирішення питань в онлайн-режимі Ви можете зв'язатися з фахівцями служби підтримки через Telegram чат-бот або Viber чат-бот:
— Telegram чат-бот: https://t.me/BankCreditDneprBot --> Головне меню --> вибрати в меню «Підключити оператора»;
— Viber чат-бот: https://creditdnepr.com.ua/viber --> для реєстрації ввести номер телефону --> вибрати в меню «підключити оператора».
Швидко видали кредит
Гарна С П
Ми працюємо для Вас та завжди раді допомогти у вирішенні питань кожного нашого клієнта.
Программа кредитування???
Хамство.
0567873881 Я подзвонив дізнатися, чому мені дзвонять з вашого банку у зв’язку з кредитом ЯКОГО В МЕНЕ НЕМАЄ.
На що мене послали.І ще багато іншого.
Не раджу зв’язуватись з цим банком.
Напишіть, будь ласка, нам в приватних повідомленнях Ваше прізвище, ім'я та по-батькові та контактний номер телефону. Ми передамо інформацію колегам для проведення перевірки.
пролонгация карточки
Платіжні картки, термін дії яких завершився після 24.02.2022 року або добігає кінця протягом дії воєнного стану, залишаються активними. За картками доступними є усі операції та послуги, зокрема зняття готівки через усі банкомати на території України та за її межами.
Щоб детальніше з'ясувати Вашу ситуацію, напишіть, будь ласка, нам в приватних повідомленнях Ваше прізвище, ім'я та по-батькові.
Завчасно дякуємо за зворотній зв'язок.
Недбале ставлення до заміни картки, в якої закінчився термін дії
Напишіть, будь ласка, нам в приватні повідомлення Ваше прізвище, ім'я та по-батькові.
Наші колеги з'ясують ситуацію та найближчим часом нададуть Вам зворотній зв'язок.
Все ок!
Збої в ІБ