Відгуки про Банк Кредит Дніпро

Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
lenja 23 листопада 2025, 17:09
Я є клієнтом банку. Випадково побачив в онлайн-банкінгу кнопку «Запросити друга». Написано: запроси друга — отримаєш 100 грн. Думаю, дрібниця, але приємно. Запросив друга. Друг відкрив депозит на кілька тисяч в іноземній валюті. Дивлюся свої рахунки — немає нарахування 100 грн. Телефоную на Гарячу лінію і починається! Виявляється в правому верхньому кутку додатку є маленька літера «і». Коли на неї натискаєш, з’являється інформація, що друг повинен відкрити не просто картку (або відкрити депозит з відкриттям картки), а обов’язково кредитну картку та витратити з неї щонайменше 500 грн. Причому найсумніше про це не знає навіть менеджер банку, який сказав, що 100 грн. нарахують на мою картку за кілька днів.
Навіщо ця дріб'язковість! Напишіть прямо великими літерами у вкладці «Запросити друга» всі ці умови — і не буде до вас запитань! Дуже нагадує ситуацію із напівзаконними кредитними організаціями, які видають кредит під шалені відсотки, але про які дізнаєшся після того, як цей кредит взято. До речі, така ж опція є в іншому банку з іноземним капіталом (не пишу назву, що б не сказали, що відгук на замовлення), так там отримав гроші буквально того ж дня, як друг відкрив рахунок, причому сума в 3 рази більше, ніж обіцяна тут.
Щось у банках з цього міста є спільне: намагання надурити клієнта, причому по мілкому.
maloy3383 30 жовтня 2025, 10:52
Не рекомендую категорически!!! Месяц никто не отвечает в поддержке ни по телефону ни в мессенджерах. Баланс не отображается по карте, средства невозможно перевести на другую карту, только покупки онлайн. Закрыть счёта не реально, так как эти … не отвечают. Ужасное отношение к военнослужащим.
Cerasum 29 жовтня 2025, 19:23
Маю цифрову карту, але при зміні телефону не зберігся від неї пароль .На Г Л нічим допомогти не можуть, номеру карти відповідно в застосунку я не бачу, лише перші та останні 2 цифри! після операції ноги мене заставляють їхати у відділення, яке за 70 км від мене! Кошти зараховані на рахунок відправнику не повертають! *** банк, який потрібно оминати десятою дорогою!
gepard76 21 жовтня 2025, 19:05
Відділення за адресою: Харків, пл. Конституції, 26
Трапилось, що ніколи не траплялось в жодній банківській установі при користуванні кредитним лімітом в пільговий період. На початок місяця заборгованість нуль. Використав 12 жовтня невелику суму, 21жовтня повернув всю суму і банк відразу нарахував відсотки за користування кредитом в пільговому періоді списав з кредитного ліміту гроші. Всі трати в попередніх періодах погашались після 6−12 діб користування кредитним лімітом витраченим в торгівельній мережі, це не кеш. Тобто прострочок погашення жодної. Чекаю на повернення відсотків на рахунок саме з балансу банка, а не переказом з рахунку «призначеної» винної особи. Пояснити математично нарахування не можуть, пояснюють абсолютно не притримуючись правил арифметики. ЧЕКАЮ НА ПОВЕРНЕННЯ ГРОШЕЙ з БАЛАНСУ БАНКА.
briansid 21 жовтня 2025, 13:43
Не сподівайтеся отримати реферальний бонус. Відповідь у підтримці:
«Ви почали реєстрацію по реферальній програмі. А потім продовжили через мобільний застосунок»

*Примітка: Реферальне посилання — це і є посилання на мобільний застосунок.
troeschina 18 жовтня 2025, 10:50
В минулу п’ятницю банк «Кредит Дніпро» неочікувано викинув з профілю банківського застосунку «FreeBank». При спробі увійти, просить ввести номер телефону. Далі приходить смс з посиланням, натискаючи на яке — перекидає в застосунок «FreeBank». Далі, висвічюється міні картинка цифрової кредитної картки з останніми двома цифрами номеру і просить ввести пін код до неї. Я не знаю пін код до цифрової картки, бо не мав жодної потреби і фізичної можливості вставляти її в банкомат. Вибору замінити цифрову картку на пластикову, яка лежить поруч в гаманці, застосунок банку не дає. Подавай йому лише цифрову … Дзвоню на гарячу лінію, де оператор рекомендує пошукати смс з пінкодом до картки. Передивився всі смс від банку, пін код до цифрової картки — мені не надсилався. Тоді оператор рекомендує відправити смс (платне) на номер 9955 з останніми 4 цифрами картки. Але як можна подивитись 4 останні цифри цифрової картки, якщо в банківський застосунок зайти неможливо, а вікно з пін кодом показує лише дві останні цифри картки? На останок оператор зареєстрував звернення з обіцянкою, що мені перетелефонують, а також рекомендував для вирішення питання їхати у відділення … Як реєстрація цифрової картки — то можна без відділення, віддалено через Дію, а як самі придумали якийсь калічний алгоритм авторізації, то клієнт повинен в робочі дні, в робочі години шукати одиничні відділення, які навіть не у кожному областному центрі є.
Як мені перетелефонували, це окрема історія — секундний дзвінок одразу із скиданням, я навіть дотягнутись до телефона не встиг, хоча він лежав поруч на столі. Більше ніхто навіть не намагався передзвонити.

P. S. Питання вирішив так: знайшов 4 останні цифри цифрової картки в «Гаманці» google, а також в іншому своєму банку, в історії переказів. Відправив смс з останніми 4 цифрами на номер 9955, як і казав оператор. Пін код прийшов дуже «оперативно» … через 13 хвилин.

«Шарашкіна контора»
nic 1 жовтня 2025, 13:24
Сьогодні поповнив карту в додатку FreeBank близько 10-ї ранку. Пройшов деякий час — коштів немає. Година, дві, три — немає. Раніше ніяких проблем не було ніколи. Зателефонував. Сказали «до трьох днів». Ніхренасобі! Манав я ваш банк на босу ногу з таким обслуговуванням!
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Volodymyrt9 27 серпня 2025, 23:12
Все добре
Весельчак У 19 серпня 2025, 11:50
Після повного погашення кредиту у межах пільгового періоду використання банк 01.08.2025 нарахував відсотки за користування кредитними коштами у пільговий період за ставкою 0,01% річних, що становило аж 0,75 грн та нульовий залишок на карті перетворився на мінус 0,75 грн, котрий на жаль я виявив тільки 06.08.2025. Банк стверджує, що погасити у цьому мясяці ці 0,75 грн я мав до 05.08.25. Банк визначив це як невчасне погашення кредиту та нарахував відсотки за користування кредитними грошима в рамках пільгового періоду за ставкою 38,4% річних, що становило вже 3192,35 грн. При поповненні картки власними коштами банк ці відсотки відразу списав на свою користь.
Відповідно до п. 1.2.3. Договору про встановлення кредитного ліміту процентна ставка за користування кредитом у 38,4% річних нараховується на строкову заборгованість за кредитом, але жодної заборгованості за кредитом у мобільному додатку банка після 23.07.2025 р. у мене не відображалося і не могло відображатися, оскільки кредит було мною повністю погашено. Щодо нарахованих відсотків за користування кредитом у рамках пільгового періоду за процентною ставкою 0,01% річних на суму у розмірі 0,75 грн, то цю суму я сплатив відразу, як тільки побачив її у додатку — 06.08.2025.
Звертаю увагу, що:
— Кредит було повністю погашено мною 23.07.2025 р.
— У мобільному додатку не було вказано про необхідність додаткового платежу після повного погашення кредиту, щоб зберегти умови пільгового періоду, як і не було зазначено, які відсотки можуть бути нараховані у разі несплати навіть 0,01 грн відсотків за користування кредитом у рамках пільгового періоду.
— Копійки не відображаються в додатку через налаштування.
— Подібні незначні нарахування я погашав раніше одразу після їх виявлення до 06-го числа наступного місяця, не прив’язуючись до якихось певних дат через очевидну мікроскопічність сум.
Написав листа на Голові Правління банку з проханням скасувати нарахування таких абсурдних відсотків за копійки, які банк нарахував уже після погашення кредиту. Чекаю на відповідь.
Мінфін
Відповідь адміністратора
1 жовтня 2025, 14:50
Даний відгук став учасником редакційного огляду: https://minfin.com.ua/ua/2025/09/30/159507238/
viach06 14 серпня 2025, 13:13
Відділення за адресою: Київ, вул. Жилянська, 32
Відділення на Жилянській в Києві знаходиться в зручному місці, але оце й усі переваги. Багато разів питав там купити не дуже велику суму євро (до 1000), але завжди відповідь касира що євро в неї немає. В інших банках та відділеннях таких проблем не має. Пізніше виникла потреба зняти з картки Кредитдніпра євро теж десь в такій суму і звісно ця ж касир каже що в неї немає євро видати з картки їх же банку. Заходив в різні дні, в різний час і все теж розповідає. Контакт центр замовлення готівки не робить і відправляє замовляти в відділення, але в цьому відділенні касир замовлення не приймає та коли в неї буде євро теж вона каже що не знає. Таке велике відділення Кредитдніпра на Жилянській, але касир це якесь дно. Звісно своїм, що приводить менеджер євро знаходиться навіть за гривню і в більших обсягах, а от видати клієнту банка з картки не хоче.
MykhailoB 4 серпня 2025, 14:46
Першого серпня робив покупку на маркетплейсі Каста на 3475 гривень.
Операція пройшла як «Одяг та взуття» MCC 5651.
Згідно програми кешбеку на цей місяць — на категорію «Одяг та взуття» по визначенним категоріям нараховується кешбек 10%. Категорія була обрана, тобто мав нарахуватися кешбек. Кешбек не був нарахований. Звернувся до служби підтримки по телефону. Мені повідомили, що по Касті кешбек не буде нарахований. Але ж це не було ніде вказано. Тобто мене, як я вважаю, ввели в оману і «взули» на 347,5 гривень. Оператор якимось чином вирішити це питання відмовилась.
Дуже сумно, що в банку немає жодної людини, яка б могла написати, що цього місяця кешбек по Касті є винятком.
Teacher04 22 липня 2025, 20:46
Відділення за адресою: Харків, пл. Конституції, 26
Написано у додатку, що за запрошення друга можна отримати 100 грн. кешбеку. Порадив мамі відкрити депозит. Перейшли за реферальним посиланням, а воно вимагає відкрити кредитку? Навіщо їй кредитка? Ну то ладно. Щоб отримати ці 100 грн. кешбеку, треба, щоб був паспорт пластиковий. Тобто, ті, в кого паспорт книжечкою, не люди? Повне розчарування. Це не для пенсіонерів точно. Дуже все складно. Не раджу цей банк.
Olga Str 9 липня 2025, 14:07
Хотіла відкрити депозит. Таке розчарування. Дуже дивний банк з дивними вимогами. Вимагає паспорт старого зразка або закордонний паспорт як зараз Україна позбавляється від старого. Ви з не з українським серцем, а з радянським серцем, на жаль. Оператори ставлять дивні питання чи є в аді паспорті ІПН. Ви учора народились чи що?

Після такого боюсь довірити гроші, бо щось наробити можуть.
Callla 2 липня 2025, 15:03
Моя порада не зв’язуйтесь з цим банком. Карту з грошима заблокували і не хотять їх повертати. При реєстрації не запрошували кодове слово, але коли заблокували. То кажуть що без цього слова не зможуть розблокувати. Треба їхати у відділення яке знаходиться в сусідній області.
Banko Pad 5 червня 2025, 22:28
Кілька років тому відкрив онлайн картку, робив собі перекази з революта на картку цього банку в доларах, конвертував в гривню (бо курс був вигідний) і кидав на глобус (бо в них кешбек). Кілька місяців тому додаток заблокували, звісно заблокували і рахунку, звертався на гл сказали що бан за шахрайські дії, до слова підтримка ну дуже неосвічена, нічого не знають, написав на пошту, тиждень чекав відповідь, написав до вайбер чату, щоб мені відповіли на пошту 🤣, відповідь отримав запросили документи підтверджуючі платежі, я запитав за які саме, мені треба дати, бо я не буду висилати кілька сотень платіжок, та які саме документи, зарплата офіційно понад 60 тис грн, тобто не проблема надати документи підтвердження про дохід, вже 2 чи третій місяць чекаю на відповідь які ж саме платежі їм там стали підрзрілі 🤭 перекази були кілька десятків доларів на місяць зазвичай, СВОЇХ чесно зароблених грошей, ну міняв я у вас валюту і кидав на СВОЮ іншу картку, що тут такого? Ця боротьба з дропами та відмиванням коштів якось по дебільному працюю, тцк якось до 2 млрд собі на хабарі взяли, і все ок, а мені за обміни своїх 30 баксів блок. Та й ок той блок, але ж підтримка це жесть, реально дуже затягнуті там сидіть, я не розумію за що їм там платять.
Fktyfctvxtyrj 30 квітня 2025, 11:42
30.04.2025 при совершении оплаты за товар, на карту ФОП Приват банка в сумме 13997 грн, расчет комиссии отобразился в приложении 0,5%, а списал карты-5% 734,85 грн
Тем самым Банк нарушил мои права потребителя, ввел меня в обман и ввел меня в затруднительное материальное положение из-за непрозрачного раскрытия информации. Это имеет признак нарушения прав потребителей финансовых услуг.
Обратившись непосредственно сразу, с просьбой отменить операцию, мне отказали, хотя операция несколько минут находится в обработке., в колл центре оставлена жалоба и требование вернуть комиссию, по вине Банка которая удержана.
ekosarev 29 квітня 2025, 9:36
Найнедружній банк до своїх клієнтів, який я знаю в Україні за 30 років роботи з банками.

1. 2 роки тому дистанційно відкрив депозит, перерахувавши гроші з рахунку в іншому банку.
2. Коли депозит повернувся на мій рахунок, вони вимагали актуалізації з приходом до банку, чого я зробити не міг, перебуваючи за кордоном.
3. Спочатку відмовили у віддаленій актуалізації. Я вимагав письмову відмову, щоб звернутися до НБУ. Після цього виявилося, що можна зробити віддалену актуалізацію. Сам процес актуалізації зайняв тиждень, а гроші на рахунку були заблоковані на рік.
4. При переказі моїх депозитних коштів із мого рахунку на мій рахунок в іншому банку знімає 1%.
5. Маючи відкритий активний рахунок, і вже пройшовши актуалізацію, неможливо віддалено отримати інтернет-карту.
Полезный комментарий
Fantomas2020 29 квітня 2025, 10:20
В этом банке дистанционно, не посещая отделения банка, открывал депозиты. Для открытия депозита онлайн открывалась карта GREEN, на которую зачислялись деньги с других банков, а далее с карты GREEN деньги перечислялись на депозит. По окончании депозита деньги возвращались на карту GREEN. Далее без комиссии выводил деньги переводом (не IBAN) на карты в других банках. При переводе на карты в других банках нужно учитывать месячный лимит суммы без комиссии (на сегодня: на картки емітовані іншими банками¹⁵ Не тарифікується до 40 000 UAH, 2,5% від суми платежу — після 40 000 UAH). С тарифами на карту GREEN можна ознакомиться здесь: https://creditdnepr.com.ua/sites/default/files/taryfy_kartky_green_diyut_z_01_kvitnya.pdf
ttashka 14 квітня 2025, 11:56
Відділення за адресою: Київ, пр-т Соборності, 1
Відвратний сервіс щодо акцій в Банку кредит Дніпро відмовили мені покласти депозит згідно своєї акції, яка прописана на сайті компанії, хоча я і питала чи ця акція працює, а виявляється вони так нових клієнтів заволікають, а потім посилаються на вітієвате формулювання в описі акції. На сайті вказано, що можна покласти депозит клієнтам які мали вклад впродовж 30 днів і навіть строк яких закінчився і вклад був повернутий, а по факту не хочуть класти і кажуть чекати 30 днів. До цього питала у відділенні відповідали, що я підпадаю під акцію, а в день коли прийшла відмовили класти на акціїний депозит.
Забрала гроші і всім бажаю не стикатися з брехунами!
LeraNas 28 березня 2025, 16:06
Добрый день.Хочу написать отзыв.Сегодня Я звонила уточнить чтоб взять кредит.Сказала что минимальный доход, среднее образование.Сумму хотела взять 35000 грн.При том, что есть ещё у меня доход летом.Но! Подождите на связи пару мин.Вам отказано! Я хочу вам предупредить не судите людей по доходам.Я свою долги отдаю.Я разочарована в вас, не звоните и не пишите мне.Рекомендовать
lena10888 23 січня 2025, 14:52
Я забула мабуть пароль для входу в інтернет -банкінг. Банківської картки не маю. На гарячій лінії банку мені сказали, що без банківської картки або візиту в банк я не зможу відновити пароль. В зв" язку з воєнними діями в даний час у мене не має змоги звернутись в банк особисто.Заказати картку по телефону на гарячій лінії мені також сказали, що не має можливості

Курс валют в Банк Кредит Дніпро

EUR 49 49.53

Курс валют в Банк Кредит Дніпро

EUR 49 49.53
Головна / Банки України 🏦 / Банк Кредит Дніпро 💰 / Відгуки про Банк Кредит Дніпро 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про Банк Кредит Дніпро, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.