перевіряється
snu84400044
Відділення за адресою: Чернівці, вул. Головна, 143
Я є лояльним клієнтом Райффайзен Банку з 2012 року, за 14 років жодного прострочення. Для повного закриття пільгового періоду за кредитною карткою …2501 я вчасно вніс кошти через систему Paysend: 24 серпня — 29 866,09 ₴ та 25 серпня — 22 187,89 ₴. У додатку MyRaif транзакції отримали офіційний статус «Виконано», баланс повністю відновився, а борг став «0 грн».Проте 26 серпня банк таємно «заднім числом» провів внутрішню бек-офісну операцію «Перерахунок за PAYS*HAVRYLETS» на суму -386,74 ₴. Цей технічний мінус з’явився вже ПІСЛЯ розрахункової дати. Через це автоматична система банку миттєво скасувала мій грейс-період і нарахувала мені КОЛОСАЛЬНІ відсотки — 12 272,30 ₴ за весь розрахунковий місяць! Причому 28 серпня сам банк визнав технічну проблему і внутрішнім Розпорядженням №Р-133/5 перекрив цей мінус сумою 696,42 ₴, повністю відновивши ліміт у нуль! Але 12 тисяч відсотків система так і залишила висіти.Чат підтримки надав відмову. На первинний email співробітники надіслали шаблонну відписку, що «не можуть мене ідентифікувати». Сьогодні, 1 вересня, я повторно надіслав на info@raiffeisen.ua офіційну претензію, додавши фото паспорта, ІПН та повну PDF-виписки. Тепер моя особа ідентифікована на 100%.Вимагаю від керівництва банку негайно втрутитися, знайти мій лист від 01.09.2026, провести розслідування технічного збою та сторнувати (скасувати) ці неправомірні 12 272,30 ₴ відсотків. Якщо питання не вирішиться за 3 дні, копію офіційної скарги з усіма документами буде передано до Департаменту захисту прав споживачів НБУ

Коментарі

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк

Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відгуки про Райффайзен Банк 📝 / Райффайзен Банк нарахував 12 272 грн відсотків через технічний мінус у 386 грн! Ігнорують клієнта з 2012 року!