Моніторинг заблокував карту та розірвав договір

Проблема вирішена
Влад Бурнашов
Моніторинг банку розірвав договір та заблокував карту. За те що військовому приходить зп. Не повідомили не попросили довідку про доходи
Райффайзен Банк
Добрий день!

Перш за все хочемо висловити щиру повагу нашим військовим. Ваша мужність і відвага надихають усіх нас. Дякуємо за захист!
Зізнаємось відверто нам прикро, що Ви отримали саме такі емоції, щодо співпраці з Райфом. Хочемо пояснити, що Банк не блокує рахунки безпідставно. Райф — великий системний європейський банк, який чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ і неухильно їх дотримується, як і всі банки в Україні, саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту коштів наших клієнтів.

Ми б не хотіли залишатися осторонь та маємо бажання допомогти із вирішення ситуації, а тому просимо надати нам в приватні повідомлення Ваші дані (контактний номер телефону або ідентифікаційний код).
Щиро очікуємо на зворотній зв'язок!

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 7 листопада 2024, 12:31
По Вашому зверненню сформовано запит до менеджера з обслуговування клієнтів, він проаналізує ситуацію та проведе комунікацію, прохання очікувати. Дякуємо.

Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 8 листопада 2024, 17:51
Добрий день!

Ми вдячні Вам за можливість проаналізувати ситуацію. Наразі маємо інформацію від менеджера з клієнтського сервісу, що з Вами було проведено комунікацію та надані пояснення.
Якщо в майбутньому будуть виникати питання — звертайтесь, завжди раді допомогти.

Мінфін
Відповідь адміністратора
Даний відгук став учасником редакційного огляду: https://minfin.com.ua/ua/credits/articles/pochemu-banki-blokiruyut-karty-voennym-i-ne-otdayut-zarabotannoe-na-vlozheniyah-v-ovgz/

7 листопада 2024, 12:31
Корисний коментар

8 листопада 2024, 17:51
Корисний коментар

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк

Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відгуки про Райффайзен Банк 📝 / Моніторинг заблокував карту та розірвав договір