Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Райффайзен Банку: Івано-Франківськ, вул. П. Орлика, 7

Адреса:
Івано-Франківськ, вул. П. Орлика, 7
Телефон:
0 800 500-500
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00 (каса: 09:00-17:30), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
12 липня 2024, 10:28
за відсутності світла мушу писати відгук на це віддлення. При зручному паркуванню в час пік, при колективі, який за роки роботи став як рідний, мене не можуть обслужити як клієнта банку при відсутності. світла. Мої директори фірм, яким рекомендоване віддлення обурюються, я теж дуже обурена, що таке відділення втратить клієнтів за відсутності у ньому альтернативного джерела світла. Вартість генератора ніщо відповідно до репутації. Зверніть увагу на бажання своїх клієнтів мати постійний доступ до гарного обслуговування, постійного (незалежного від світла).
Коментарі (2)
Ответ банка
Райффайзен Банк
12 липня 2024, 10:46
Добрий день!

Нам надзвичайно сумно, що дана ситуація могла вплинути на Ваше враження про Банк. Наразі ми, як і вся країна, перебуваємо у нетипових, непередбачених умовах. Наші відділення, так само як і житлові будинки поряд, певні періоди часу перебувають без електрики.
Дізнатись перелік відділень, які працюютьи та надають необхідні банківські послуги під час відсутності електроенергії можна за посиланням: / https://power.bank.gov.ua/.
Також, базові банківські послуги можливо отримати у відділеннях банків-партнерів, що також входять до мережі Power Banking/НБУ 😊
При цьому, відділення, які поки що не обладнано генераторами, на час відсутності енергопостачання продовжують працювати в режимі консультацій.
Ми докладаємо зусиль, щоб обслуговування у Райфі відповідало Вашим очікуванням та завжди раді допомогти у вирішенні ситуації будь-якого рівня складності.

З повагою та турботою,
@RaifHelp
3
11 липня 2024, 18:40
Доброго дня! Нажаль, у відділенні де обслуговується наша компанія відсутній генератор. Тому, коли відбуваються відключення електроенергії наше відділення працює тільки в режимі консультації, що зовсім не зручно, особливо коли є потреба швидко зробити банківську операції безпосередньо у відділенні.
Коментарі (1)
Ответ банка
Райффайзен Банк
11 липня 2024, 18:47
Добрий день!

Розуміємо Вашу прикрість з приводу неможливості вирішити Ваше питання у зручний час. Наразі ми, як і вся країна, перебуваємо у нетипових, непередбачених умовах. Наші відділення, так само як і житлові будинки поряд, певні періоди часу перебувають без електрики. В цей час відділення працює лише у режимі консультацій.
Дізнатись перелік відділень, які працюютьи та надають необхідні банківські послуги під час відсутності електроенергії можна за посиланням: / https://power.bank.gov.ua/. Сподіваємося на Ваше розуміння та підтримку.
Лише разом ми зможемо перемогти!

З повагою та турботою,
@RaifHelp
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Райффайзен Банку за адресою Івано-Франківськ, вул. П. Орлика, 7. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Райффайзен Банк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Райффайзен Банку розташованому за адресою  Івано-Франківськ, вул. П. Орлика, 7- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.