Мінфін - Курси валют України

Встановити

Нові продукти та старі проблеми Альфа-банку

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
kingcity 18 жовтня 2021, 23:42
Відділення за адресою: Львів, вул. Сихівська, 5
Хотів би зупинитись на двох продуктах, які банк зараз активно просуває — додаток Sense та картка Cameleon.
Хоча Sense я встановив собі практично, як тільки він з’явився, але ще донедавна ним не користувався — настільки сирим і незручним був додаток на початку. Оновлення, яке відбулось у серпні цього року, вважаю «проривним» — змінився дизайн, додаток став зручнішим у користуванні. Відтоді я перейшов на Sense — старим Alfa-Mobile уже не користуюсь. Але до ідеалу Sens-у ще, звичайно, далеко. І з цього приводу є декілька зауважень.
1. Покращити стабільність роботи додатку. Хоча не можу сказати, що додаток у мене постійно глючить чи вилітає, але в`їдливе «щось пішло не так» декілька разів з`являлось і у мене — при перегляді «історії» у профілі «Київстар» (вже не з`являється), при активації картки «Cameleon».
2. ЗРОБІТЬ НАРЕШТІ ВИПИСКУ! Щоб можна було побачити залишок на початок і кінець періоду, експортувати дані у файл pdf чи csv чи xls. Цю проблему вже неодноразово і давно піднімають клієнти банку — ще від часів Alfa-Mobile.Але чомусь банк не чує своїх клієнтів.Складається враження, що це принципова позиція банку — виписки у додатку не повинно бути. Якщо це так, то принаймні нехай банк публічно це озвучить.
3.Цікавою є функція об`єднання профілів «Київстар» та «Sense».Для когось це зручно, хтось побоюється за безпеку — можливо, що історія дзвінків стане доступною працівникам банку. Вибір повинен кожен зробити сам. Але повинна бути можливість у додатку самостійно підключати і відключати профіль КС, а її немає.Хоча про це теж говорилось раніше.
4.Дати можливість клієнту подавати заявку на збільшення чи зменшення кред. ліміту, як це є у додатках деяких інших банків. Чому досі немає у Sense — незрозуміло. Крім того, нещодавно банк анонсував можливість переносу кред. ліміту (чи його частини) з однієї картки на іншу — чому б не зробити це окремою функцією у додатку?
Хотілось би згадати і за web-версію «My Alfabank» — враження, що її занедбали зовсім.Програма давно не оновлювалась, проблеми, про які давно говорилось, не вирішуються.Зокрема я давно піднімав питання редагування шаблонів — якщо потрібно поміняти якийсь реквізит у шаблоні, то це зробити неможливо, доводиться створювати новий шаблон.
Тепер про продукт, який позиціонується як «революційний» — картка Cameleon. Головна її «фішка» — нескінченний пільговий період, це підкреслюється і на сайті банку і у рекламі картки. Я її замовив у 1-й же день, як картка стала доступною для замовлення діючим клієнтам банку. Отримавши, побачив, що мій кред. ліміт — 0. Звичайно, надавати чи не надавати кред. ліміт — це право банку. Але хотілось би зрозуміти логіку — видати клієнту розрекламований продукт і не дати можливості скористатись його головною перевагою, його «ізюминкою»? Це як? Як дебетова вона мені не потрібна зовсім — у мене є пакет «Platinum Black». Cпілкувався і з гарячою лінією і з представником банку на даному ресурсі — у результаті оформив у відділенні банку звернення з проханням встановити кред. ліміт по картці, до якого додав документи про доходи. Через півтора тижня передзвонив у відділення — повідомили, що «Ваше питання ще на розгляді, очікуйте СМС з результатом розгляду». Післязавтра вже буде три тижні від дня подачі звернення — від банку поки що «ни ответа ни привета»…
Є відчуття, що щось у банку «зламалось» в останній час.Є цікаві ідеї, перспективні починання. Але от процес реалізації цих задумів і планів «шкутильгає». І до побажань клієнтів банк часто залишається глухий.
Я клієнт банку майже 5 років. Мене влаштовують його умови і тарифи. Подобається відділення у якому я обслуговуюсь — комфортне приміщення, ввічливі працівники. Тому хочеться вірити, що все вищеописане — лише тимчасові «несправності»…
Сенс Банк
Відповідь банку
19 жовтня 2021, 0:24
Дякуємо за відгук.
1. Над роботою додатку постійно працюємо і хочемо назавжди позбутись надокучливого «Щось пішло не так».
2. Поки такого немає в планах банку, але це не означає, що цього взагалі не може бути. Можливо, в майбутньому це вдасться реалізувати в додатку.
3. Згодні, було б добре, якщо б клієнт мав право на свій розсуд додати або роз'єднати профіль с Київстар самостійно, але поки роз'єднання відбувається за допомогою підтримки в чаті або контакт-центрі.
4. Так, дійсно, нещодавно стартувала процедура перенесення ліміту з картки на картку. Але не можемо не погодитись, що функції збільшення ліміту дійсно не вистачає. Сподіваємось, що з часом така функція з'явиться в додатку.
Щодо MAB:
Намагаємось зробити акцент на мобільному додатку Sense. Хотілось би, щоб всі необхідні функції були в додатку і щоб не було необхідності зайвий раз заходити в десктопну версію.
Не заперечуємо, щоб відчути всі переваги Хамелеону потрібен ліміт. Тому чекаємо вас в чаті для подання запиту для перенесення ліміту.
Нам теж дуже хочеться, щоб всі перелічені недоліки були виправлені якнайскоріше, але для цього потрібен час. Але завдяки вашим відгукам та фідбеку це стає завданням найвищого пріоритету!
Сподіваємось на подальшу співпрацю.

Коментарі - 1

+
0
kingcity
kingcity
19 жовтня 2021, 11:40
#
Після відповіді банку зрозуміло наступне: по Sens-у у банку своє бачення розвитку і відступати від нього банк не буде, хто б що не писав — наприклад реалізовувати таку функцію, як виписка, про яку вже говориться роками і яка є базовою. Всього іншого це теж стосується. Про MAB можна взагалі забути — ним взагалі ніхто займатись не буде, навіть ліквідовувати старі недоліки, не говорячи вже про його розвиток. Про моє звернення у банк ні слова — отже, роблю висновок, що сподіватись принаймні відповіді на нього не доводиться. Ну що ж, висновки невтішні, але принаймні ситуація стала яснішою. «Щось пішло не так…»
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.5 43.1
USD 39.4 40
Всі курси банку

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.5 43.1
USD 39.4 40
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Нові продукти та старі проблеми Альфа-банку