Хочу звернути увагу керівництва А-Банку на відверте затягування розгляду моєї заяви на чарджбэк (№ 5287637). Транзакція була здійснена 13.08.2026 на суму 70 005.26 грн. Причиною звернення стало грубе порушення чотиризірковим готелем у Женеві санітарних норм та правил безпеки (надання прострочених продуктів на сніданок, що призвело до гострого отруєння, та аварійний стан меблів, через який було отримано фізичну травму). Адміністрація готелю офіційно та письмово визнала провину і погодила повне повернення коштів (full refund), що є ключовою підставою для безперечного задоволення чарджбеку за правилами міжнародних платіжних систем (Visa/Mastercard). Банк замість оперативної передачі справи до арбітражу влаштував бюрократичний квест. Попри те, що я надав повний пакет залізобетонних доказів (офіційну переписку з готелем про згоду на повернення, фото простроченого йогурту з датами, фото зламаних меблів та підтвердження броні), підтримка продовжує штучно зволікати. Усі матеріали були надані мною завчасно, задовго до встановленого банком дедлайну (10.09.2026).У разі подальшого ігнорування та затягування процесу з боку А-Банку, я буду змушений направити офіційну скаргу до Національного банку України (НБУ) щодо порушення прав споживачів фінансових послуг та невиконання регламентів платіжних систем. Вимагаю негайно передати справу на фінальний розгляд платіжної системи та повернути мої кошти!
абанк
Вітаємо! Перепрошуємо за негативне враження, яке виникло під час розгляду вашого звернення.

Відповідно до умов та правил надання банківських послуг, для оскарження операції через МПС можуть бути запитані підтверджуючі документи. Ми в жодному разі не маємо наміру затягувати процес, але за відсутності необхідних матеріалів платіжна система може відмовити у проведенні оскарження.

Ми щиро прагнемо допомогти у вирішенні цього питання. Зазначену інформацію щодо переданих матеріалів обов’язково перевіримо та додатково зв’яжемося з Вами.

Коментарі

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку

Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / А-Банк штучно затягує процедуру чарджбеку (заявка № 5287637) за наявності офіційної згоди на повернення від готелю