А-банк — це коли справедливість перемагає шахраїв за лічені години!
Курс валют в абанку
| EUR | 51 | 51.8 |
Ситуація класична і неприємна: на OLX натрапив на шахрая. Повірив, переказав завдаток у розмірі 1000 грн, після чого «продавець» моментально видалив оголошення і зник зі зв’язку. Чесно кажучи, я вже подумки попрощався з цими грошима, бо всі знають: «якщо скинув сам — пиши пропало».
Але я вирішив не здаватися і звернувся до підтримки А-банку 18 травня 2026 року. Сьогодні, 26 травня 2026 року, мені зателефонували з банку і повідомили: «Ваше звернення опрацьовано позитивно, кошти повернуто на картку». Я перевірив баланс — і так, вони там!
Чому я в захваті:
1 Швидкість: Реакція банку була блискавичною. Не треба було чекати місяцями чи проходити «кола пекла» бюрократії.
2 Простота: Я вперше в житті відчув, що процедура повернення коштів від шахраїв може бути такою простою та людяною.
3 Реальний захист: Банк не просто «прийняв заявку для галочки», а реально спрацював на результат і повернув моє.
Величезна подяка команді А-банку за професіоналізм та таку оперативну роботу. Ви круті! Тепер я точно знаю, кому можна довіряти свої фінанси.
Ми завжди на варті💚