Банк не віддає кошти після збою при поповненні
Курс валют в абанку
При поповненні кнопка «Чек на телефон» була неактивна, банкомат завис і з'їв всі мої кошти.
Так як це був робочий день, я моментально звернувся у відділення банку з заявою. Скарга була прийнята під № 3916600.
З того моменту пройшов тиждень, але жодного дзвінка і жодних дій від банку так і не було. Я телефонував майже щодня, абсолютно безрезультатно. Оператори не надають конкретних відповідей на питання, і в результаті просто переривають зв’язок. Називають кінцеву дату «розгляду» аж 24 вересня! А нічого, що це мої гроші, які в мене просто вкрали? І що вони мені були потрібні терміново?
На питання, чи проводилась інкасація цього банкомату, відповіді не дають. Банкомат досі працює, і мабуть продовжує далі красти кошти.
Жодного доказу, що я поклав туди таку суму, я не маю — чеки там взагалі не заплановані. Тому має бути зрозуміло, що я вимагаю термінову інкасацію, щоб отримати хоч якісь докази. Але схоже, А-банку на це абсолютно байдуже.
Це вже другий такий випадок саме з цим банкоматом. Але минулого разу гроші повернули за пару днів, тому я спочатку не хвилювався. Але цього разу А-банк вирішив вчинити інакше.
Попереджаю всіх: не користуйтесь цими банкоматами, а краще взагалі не користуйтесь послугами А-банку.
Щиро перепрошуємо за ситуацію, яка виникла з поповненням картки. Ми розуміємо, як важливо для вас вирішити це питання, і вже передали вашу ситуацію спеціалістам для швидшого вирішення. Незабаром ваше питання буде вирішено і ми відразу вас повідомимо. Ми обов'язково звернемо увагу на якість наших консультацій, щоб у майбутньому вони були більш інформативними та корисними для вас.
Дякуємо за прийнятий дзвінок і за пропозицію щодо впровадження паперових квитанцій у банкоматах. Ми також передали цю ідею відповідним спеціалістам для уточнення можливості реалізації. Дякуємо за ваше терпіння і розуміння.