Нуль турботи про клієнта, відчуття безкарності та свавілля

Проблема вирішена
Afender 21 липня 2025, 14:12
Відділення за адресою: Дніпро, вул. Робоча, 79 прим. 23
Доброго дня,

По рекламам в ЗМІ вирішив відкрити дебіту картку в А-Банку (тим паче, що банком володіють шановні власники Ф К Динамо К) для особистих потреб (як то пересилання коштів сімї за кордон, розрахування в магазинах України). Відкривши 14 липня 2025 р дебітну картку «Вигода», відразу в касі банка поклав на неї 4100 грн. На протязі 3-х сумарно поклав на карту 48 тис грн для власних потреб. 18 липня 2025 р при спробі сплати в інтернеті за товар від банку приходить повідомлення, що картка заблоковується черер підозру (!) в відмиванні коштів. На запитання оператору, А Банку отримую відповідь, що повинен надати банку підтвердження походження своїх коштів і відразу повністю блокується рахунок, картка. Всі мої спроби розяснити ситуацію через кол центр приходять до того, що йде автоперенаправлення на робота, котрий повідомляє, що банком прийнято рішення пра скасування відносин зі мною і залишок власних коштів (біля 4х тис гривен) банк може перевести на рахунок іншого банку де обслуговуюсь через подання Заяви. Для подачи Заяви в телеграмі від робота, А Банку надходить посилання на гугл сторінку з заявою, яку для редактування (для заповнення) повинен банк дозволити редактувати і тут коло замикаєтсья так як операторна підтримки зі сторони банку до мене з рішення банку заблокована.

Зрозуміло, що дял когось війна це «мати рідна», це відноситься практично до всих (!!!) банків Ураїни так як на рахунках практично всих банків сумарно такого масштаби кошти, котрі вони до 2022 р ніколи не бачили (це і через допомогу з-за кордону, через фонди, …). При цьому абсолютне знаважливе ставлення стало від банків до клієнтів, коли вони просто по свойому бажанню можуть заморозити твої ж кошти лише з того, що в них є «підозра"(!!!) на протиправній фінансові дії і на жаль звичайна людина нічого не може зробить, а регулятор, в обличчі НБУ, лиш номінально є, а по факту таку ж сторону має, як і банки.
Прохання для людей, котрі цінують свої зароблені за роки кошти. Кошти, котрі люди тримають на всякий випадок. Прохання в тому, — не тримайте їх на рахунках в банку! При терміновій потребі ви ніколи їх всі не отримаєте, а будете уніжатися, просити та благати щоб вас щось з ваших же коштів повернули. Поважайте себе, не тримайте в банках кошти! Може 5−10к грн для потреб при розрахуванню за продукти. Купляйте долари, евро, фунти чи навіть нашу тримайте гривню, але не тримайте їх на рахунках банку типу, А Банк, котрий по факту банк роги та копита.
Думайте, вирішуйте і памятайте, що ніхто не може у вас запитувати звідки у вас кошти і ніхто не має права лімітувати використання ваших коштів.
абанк
Підтримка àбанку 21 липня 2025, 15:58
Добрий день!

Для нас важливий кожен клієнт та його думка. Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватись вимог чинного законодавства, зокрема норм фінансового моніторингу. Банк має право тимчасово обмежувати окремі операції та запитувати документи, що підтверджують джерело походження коштів.

Бачимо, що з Ваших слів було зафіксовано відмову в наданні запитаної інформації, через що банком було прийнято рішення про завершення ділових відносин. Для вирішення питання просимо заповнити заяву. Зробити це можна завантаживши відправлений раніше документ та відредагувавши у електронному вигляді, або заповнити його від руки чи роздрукувати.

natashaGra
natashaGra
22 липня 2025, 10:08
А я как раз дочитала до другого, что автоответчик банка сообщил о разрыве. Странно? Абанк любит перекрутить информация в свою пользу (увы), теперь главное чтоб банк не решил разорвать договор с применением п 3.3.25-это минус 30 процентов от всех счетов клиента
am1
am1
23 липня 2025, 21:01
А-банк в своєму репертуарі, нічого дивного. В цьому відгуці здивувало лише одне, власники «Динамо» Київ ще для когось шановними залишаються.
Підтримка àбанку
Підтримка àбанку
28 липня 2025, 16:52
Добрий день! Зауважимо, що наразі питання є успішно вирішеним

Курс валют в абанку

USD 42 42.6

Курс валют в абанку

USD 42 42.6
Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / Нуль турботи про клієнта, відчуття безкарності та свавілля