Блокують картки

Проблема вирішена
dariahladka 14 липня 2025, 20:19
Відділення за адресою: Дніпро, масив Тополя-2, 28, корп 6/40
Після переказу 3500 грн на мою картку, а банк з моеї картки! вони заблокували рахунок,і це вже друга ситуація, на мое звернення про надання офіційного листа з відповіддю чому мій рахунок було заблоковано я отримала відповідь ні, без розʼяснення причини.Банк займається викраденням коштів бо ні офіційних документів, ні рішення ситуації ви не отримаєте! Банк просить надати все більш і більш розʼяснень на переказ ц розмірі 3500 грн! Витягують також усю приватну інформацію про вас та просять надати документи наприклад як контракт з поточного місця роботи, довідки про заробітню плату, паспорти людей які перераховували кошти що є абсурдним.Якщо у вас є змога ніколи не звʼязуйтесь з цим банком!
абанк
Підтримка àбанку 15 липня 2025, 10:52

Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися чинного законодавства, в тому числі в питанні аналізу фінансових операцій. Проведення такого моніторингу в банку має ризик-орієнтований підхід, а ліміт розраховується індивідуально.

Дякуємо Вам за надані документи та пояснення. Після їхнього розгляду ми надіслали уточнюючий запит, адже інформації було недостатньо для завершення перевірки. Повідомлення відправили у вибраний вами месенджер. Будь ласка, надайте відповідь банку для вирішення даного питання.

Дякуємо за розуміння та будемо раді продовжити співпрацю!

natashaGra
natashaGra
15 липня 2025, 7:56
Это стандарт обслуживания в абанке. Ничего нового.Главное, чтоб п. 3.3.25 не приписали, при нем могут отобрать 30 процентов всех ваших средств. Почти наверняка опять ответом будет копипаст, а выше резко появятся штук 10 отзывов ни про что с 5 звёздами
Григорій Романюк
Григорій Романюк
15 липня 2025, 7:57
Краще робіть IBAN перекази в майбутньому, а не за номером карти
1financier
1financier
16 липня 2025, 8:56
Спочатку ви пишете що переказ робили зі своєї картки в іншому банку, а потім пишите, що банк вимагає паспорти людей, які вам переказували кошти. Так ви самі собі пересилали власні кошти, чи хтось вам пересилав кошти? Щось ви якось плутаєтесь у своїй розповіді.
Підтримка àбанку
Підтримка àбанку
16 липня 2025, 9:00
Добрий день! Наразі Ваше питання вирішене.

Курс валют в абанку

USD 42 42.6