Заблокували рахунок з продажу власного майна!

Проблема вирішена
Oleksandr1170
Відділення за адресою: Суми, вул. Курська, 115
Люди обходьте стороною цей банк, заблокували рахунок за продаж власного майна, живу в прифронтовій території,і прийшло версія розпродати своє майно, щоб було з чим їхати, фото доказів і переводів відправив, написали що не достатньо підтвердження, тепер не можу вивести свої кошти!!! люди хай Бог вас відводе від цього банку!!!
абанк

Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися чинного законодавства, в тому числі в питанні аналізу фінансових операцій. Проведення такого моніторингу в банку має ризик-орієнтований підхід, а ліміт розраховується індивідуально.

Банком було прийняте рішення про завершення ділових відносин. Нами було відправлено повідомлення в прив'язаний месенджер з уточненням інформації. Прохання надати її до банку для розв'язання даного питання
Мінфін
Відповідь адміністратора
Даний відгук став учасником редакційного огляду: https://minfin.com.ua/ua/2025/05/29/151746338/

SergeyNina
SergeyNina
2 квітня 2025, 1:08
Если здесь не помогут то пробуйте писать жалобу сюда https://bank.gov.ua/ua/consumer-protection.
Не закрывайте счёт, это минус 30 процентов от суммы и 75 % вероятность проблем при переводе денег в другой банк. Шансы что помогут в НБУ небольшие но могут надавить на банк.
Три літри
Три літри
2 квітня 2025, 10:32

не плутай людину: 30% банк бере коли закриває рахунок сам і розриває ділові відносини з клієнтом — клієнт не може відповитись від цього

навпаки якщо є можливість закрити рахунок власноруч то треба це робити щоб у банка не було можоливості скористатись своїм правом стягннути комісію
Підтримка àбанку
Підтримка àбанку
3 квітня 2025, 14:52
Добрий день! Наразі Ваше питання вирішене.

Курс валют в абанку

EUR 50.2 51
USD 43.4 44

Курс валют в абанку

EUR 50.2 51
USD 43.4 44
Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / Заблокували рахунок з продажу власного майна!