Мінфін - Курси валют України

Не возращают деньги

Nikolaiii33 20 грудня 2024, 22:06
Обещали вернуть деньги за платеж которой в абанк прошел, а через терминал дал отмену, и обещали вернуть через месяц деньги, сегодня была дата возврата денег, банк ответил что на данный момент, у нас не известно сколько ждать и так каждый раз не отвечают, не могут вернуть 150€ которые им вернули уже 2 недели назад и держат в резерве, и каждый раз новые слова и нет возврата денег и каждый раз говорят вам напишет специалист и до сих пор пишет
абанк
Підтримка àбанку 21 грудня 2024, 13:55
Добрий день!

Наразі Ваші кошти знаходяться в резерві. Резерв — це сума, заблокована під час операції, але ще не списана. Процес включає два етапи: резервування та остаточне списання. Це стандартна процедура міжнародної платіжної системи, і тривалість резерву може становити до 30 днів.

Наразі ваше питання перебуває в роботі, і як тільки буде вирішене, ми обов’язково зв’яжемося з Вами.

21 грудня 2024, 15:54
Вже пройшло 31 день ,який резерв може йти відповідь? Я вже слухав це ,ви мені дали дату до 2024.12.20 19.29 що кошти прийдуть ,а зараз будуть казати резерв ,який резерв ???якщо більше 30 дней вже пройшло
freddiedredd
freddiedredd
21 грудня 2024, 16:37
Я бачу у Вас така ж проблема як і у мене, теж гроші зависли у резерві і банк не надає конкретної відповіді у звʼязку з чим гроші зарезервовані банком терміном більше ніж прописано в їх же умовах та правилах. Теж очікую на даний момент трохи більше місяця, наразі зробили чергову заявку до тех.відділу до 24.12.2024 сказали нададуть відповідь, але є підозри що питання вирішене не буде. Тримайте в курсі щодо вирішення ситуації, якщо ваш кейс вирішать, то і мій тоді теж повинні)
21 грудня 2024, 17:35
Гроші в резерві до 13−30 днів, та якщо сервіс не списує їх — то через 13−30 днів вони розблоковуються та повертаються власнику. Але якщо спише — то вони більше не в резерві - та сервіс їх списав. Наразі ці кошти в резерві питання в роботі фахівців Вони казали,що гроші будут такий такий період ,а грошей нет ,кажут що зараз терміну немає ,але поатіжні система котра не списали кошти повернули до банку одразу гроші ,надали квитанцію ,але банку все рівно

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку