Мінфін - Курси валют України

хуже сервиса не существует

yaroslav333 20 листопада 2024, 11:18
Відділення за адресою: Харків, пр-т Гагаріна, 26
Я відкрив рахунок в, А банк, щоб розмістити депозит після закриття рахунків в іншій фінансовій установі. Кошти в суммі тридцять сiм тисяч п`ятсот двi гривнi тридцять копiйок прийшли на рахунок, А банк 19.11.2024 о 19:05:26 годинi, пiсля чого отримав повiдомлення о блокуваннi рахункiв.
Рано вранці 20.11.2024р. мені прийшло повідомлення про розірвання дiлових вiдносин, я відкрив мобільний застосунок і виявив лист з проханням в п`ятиденний строк (вiд дати отримання повiдомлення) надати заяву на переказ коштiв. Я надав в банк інформацію, стосовно заяви на переказ коштiв.
Всі спроби додзвонитись в банк чи отримати будь яку інформацію через службу підтримки не дали результат.На всі запитання одна відповідь: заповніть форму на закриття рахунків і надайте реквізити для переводу коштів в інший банк.
абанк
Підтримка àбанку 20 листопада 2024, 17:11
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук. Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися чинного законодавства, в тому числі в питанні аналізу фінансових операцій.
За результатами ретельної перевірки Ваших фінансових операцій було прийнято рішення про завершення ділових відносин в рамках чинного законодавства та Умов і правил надання банківських послуг. Для дебетування залишків коштів необхідно до банку надати відповідну заяву, яку наразі отримано не було. Будемо раді провести дебетування коштів після отримання документів запитаних банком для цього раніше

STV2021
STV2021
20 листопада 2024, 11:57
Велика подяка банку за високий сервіс як в консультаціях так і в оновленому додатку. В чаті співробітники підʼєднуються швидко, реагують швидко та ефективно в будь-який час доби❤️ Це — високий рівень❤️ Банк завжди оновлює свій додаток. Все, що потрібно для якісного обслуговування❤️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Три літри
Три літри
20 листопада 2024, 12:09
Не зрозуміло що не так з сервісом. Ви швидко отримали відповідь від банку, вона достатньо конкретна.

Поганий сервіс це коли наприклад:
— вам блокують рахунок, а дізнаєтесь ви про це випадково при спробі розрахуватись в магазині
— для вирішення питань вам кажуть йти у відділення, а не пишуть перелік вимог прямо в чаті
— розгляд наданих документів растягуєтся на тижні, а іноді місяці
— після закриття рахунку і отримання від вас реквізитів гроші не переказують більше ніж два тижні

А у вас навпаки все зроблено оперативно. От якщо протягом тижня банк не перерахує вам гроші — тільки тоді будуть підстави писати що серсвіс поганий.
yaroslav333
yaroslav333
20 листопада 2024, 12:42
Я мав досвід у цій ситуації з монобанком, якщо порівняти монобанк і А-банк, рівень сервісу небо і земля. Жодного прямо зв’язку з підтримкою для роз’яснення ситуації, тільки чат-бот у всіх месенджерах і на гарячій лінії.
Валерка Котовский
Валерка Котовский
20 листопада 2024, 15:51
Для закрывалок открывайте счета в приват или ощадах) эти косят всех только через суд удастся выбить хоть чето)Если банкиры начали нарушать закона а я считаю что все эти псевдо банки моно А банк пумб и другие с бесплатными переводилками связаны и курируются кем то, скорее они чёто знают и скоро конец банкам вот и нарушают нагло закон)

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку