Умови угоди порушені банком на початку відносин
Курс валют в абанку
Надіслали документи, серед яких «Заява про відкриття рахунку», де вказано «прошу
відкрити мені поточний рахунок No*** у UAH та встановити кредитний ліміт
на наступних умовах:»…«6. Сума кредиту (ліміту) — від 1 000 грн до 200 000 грн. Ліміт до використання розраховується та встановлюється Банком виходячи з внутрішніх процедур Банку. Клієнт беззастережно погоджується із тим, що Банк має право на свій розсуд в односторонньому порядку встановлювати, зменшувати або збільшувати розмір дозволеного кредитного ліміту, про що Банк повідомляє Клієнта шляхом надсилання повідомлень через дистанційні канали обслуговування."
Але… на картці встановлено ліміт 0 грн. Отже в описаних умовах маємо нижню межу «від 1000», що означає не менше 1000, але банк одразу ж порушує вказані ним же умови і встановлює ліміт поза вказаними межами. Ну або ж угода може на думку банка укладатися частково, окремими пунктами. «Чудовий» початок взаємин.
Оператори підтримки при цьому пропонують типові скриптові поради без гарантій «активніше користуватися карткою» (як? піти купити щось на 0 грн?!), «надати документи», «подати в додатку заявку на зміну ліміту» (а для чого тоді вказана Заявка?)
В заяві Ви погоджуєтесь на приєднання до умов карти та надання на неї можливого кредитного ліміту від 1 000 грн до 200 000 грн.
Проте банк визначає можливість надання ліміту індивідуально для кожного клієнта, враховуючи різні фактори, зокрема кредитну історію. Щодня банк аналізує ситуацію з клієнтами, тому рішення щодо ліміту може змінюватися. Клієнт в умовах погоджується з тим, що банк має право в односторонньому порядку встановлювати, зменшувати або збільшувати розмір дозволеного кредитного ліміту на свій розсуд. Сподіваємося, Ви отримаєте бажаний ліміт.