Мінфін - Курси валют України

Встановити

а банк хоче мене обманути на кошти

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
Pavel146 5 лютого 2024, 20:55
Сьогодні мені поступили на картку кошти від невідомої особи в сумі 3100 грн, через 2 години мені зааблокували картку з великою сумою на рахунку (29000 грн), зі мною звязався працівник банку і повідомив про цей платіж, я обяснив всю ситуацію і кажу що я готовий повернути ці кошти так як вони не мої і постіпили мені ні за що, на це мені працівник банка каже щоб я зайшов на інакший свій банк і звідтамти відправив кошти, я выдмовився від такої пропозиції так як я немаю більше коштів на інакших банківських рахунках, кажу розблокуйте мені картку і я поверну кошти відправнику або поверніть їх самі, То оператор заявляє мені що з мене буде списана комісія в невідомому розмірі. Тобто людина скинула кошти на мій номер картки, я готовий їх повернути і не намагався нікого обманути, то, а банк хоче за це з мене ще взяти невідому комісію, а на прохання розблокувати рахунок щоб я міг повернути кошти без комісії відповідіють відмовою. Я просто шокований і бачу тільки два варіанта або, а банк перестане дурити і верне нормально кошти людині або писати заяву в нбу
Абанк
Відповідь банку
Підтримка Абанку 6 лютого 2024, 12:13
Добрий день! При відкритті рахунку в Банку, в Анкеті-заяві про приєднання до Умов та Правил надання банківських послуг в Абанку, Ви надаєте згоду на те, що ознайомлені та погоджуєтесь з Умовами та правилами Банку.
У випадку надходження скарг, Банк може блокувати картку до підтвердження зарахувань на картку Клієнта. Кожне звернення та скарга проходять ретельну перевірку, тому Ви можете бути впевнені, що безпідставно не виникне блокування через причину надходження скарг на Вас. В разі надходження скарги, наші Спеціалісти детально інформують про які зарахування питання та надають детальну інформацію про подальші дії для вирішення ситуації. Детальна інформація щодо можливості блокування та щодо комісій зазначена у пункті 3.3.25. з підпунктами: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-261/?lang=uk.
Вже взяли Ваше питання на контроль та будемо допомогти у вирішенні ситуації. Наші Спеціалісти вже телефонували до Вас, займаємось Вашим питанням, за результатом Вас повідомлять.

Коментарі - 5

+
0
Три літри
Три літри
6 лютого 2024, 9:16
#
Краще відразу починати с заяви
+
+30
SergeyNina
SergeyNina
8 лютого 2024, 0:15
#
Не в коем случае не переводите деньги с другого банка. Это мошенники. Кидают небольшую сумму потом жалоба на вас и блокировка . Вы переводите деньги с другого банка и потом ещё они получат назад переведённые ошибочно деньги. Начинайте с описания ситуации в обращении в нбу. Эти мошенники должны быть заблокированы.
+
+15
Три літри
Три літри
8 лютого 2024, 6:29
#
Напишіть чим завершився ця історія. Виглядає вона дуже погано і банк веде себе як остання *** судячи з його коментаря під відгуком.
+
+15
Три літри
Три літри
8 лютого 2024, 11:41
#
Спитав підтримку про то як він буде поводитись в данній ситуації. Банк очікувано відповів дуже загально що всі ситуації індивідуальні та що він може вимагати підтвердження переказу.

Але ж тут інша ситуація. Раніше я не переживав через появу комісії 30% бо всі мої доходи цілком легальні і кожну копійку навіть і інших банках можу пояснити. Але якщо раптом зараз якась невідома особа перекаже мені гроші та подасть на мене скаргу — мій рахунок має шанс бути заблокованим, а потім ще є велика вирогідність що банк рахунок мені закриє та ще й візьме 30% собі на бутерброди з ікрою.

Дуже неприємне враження і сильний потяг до за того щоб звернути своє користування рахунками в цьому банку.
+
+15
natashaGra
natashaGra
8 лютого 2024, 10:09
#
Здесь скорее всего только заявление с приложением всех ответов банка. Если даже клиент согласен вернуть ошибочно перечисленные деньги. И ещё вопрос как информирование о жалобе происходит? Называются данные человека с карты которого проведен платеж? Если так, то это нарушение закона о персональных данных. Много непонятных моментов присутствует в ответе банка
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 45 45.8
USD 41.1 41.7
Всі курси банку

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 45 45.8
USD 41.1 41.7
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Абанк 💰 / Відгуки про Абанку 📝 / а банк хоче мене обманути на кошти