Мінфін - Курси валют України

Встановити

Обережно в касі

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
mvi06 29 січня 2024, 18:21
Відділення за адресою: Київ, вул. Саксаганського, 120
Прийшов в відділення Абанку на Саксаганського 120 щоб отримати долари після закінчення строку депозиту. Касир не попередила, що видасть мені долари дуже різними купюрами. Зробила операцію видачі, та дала мені долари, від яких я в шоці. Я думав що якщо не новими, то хоча б купюрами після 2000 року дадуть, але то я даремно так гарно про них думав. По факту касир мені віддала все що в неї залежалося в касі: купюри 1996 року, 2006 рік декілька купюр значно зношені, навіть по 50 доларів декілька зношених всунула. Були й нові купюри, але менша частина від суми.Обмінювати на інші купюри відмовилась, розказуючи що це все що в неї є. Запропонувала покласти назад на рахунок те що не влаштовує, а потім з комісією зняти, або обміняти на гривню. Я знайду спосіб обміняти ці купюри на нові, але Абанку буду в подальшому оминати, бо хтозна що в майбутньому від них чекати. Може я й сам винуватий, що зразу не вимагав тільки нові купюри та в нормальному стані, але якось сподівався на порядність касира. До цього отримував кошти в Кредо, Райфі, ТАСі, ПУМБі, Укргазі та навіть в Приваті і ніде мені не пропонували таких жахливих купюр. Касир Привату одного разу попередила, що зараз в неї погані купюри і я замовив на іншу дату і отримав гарні купюри. Невже тут касир не могла так само запропонувати? Менеджери також нічим допомогти не можуть, бо зайняті продажем продуктів. Мені теж пропонували поповнити мобільний, бо по їх словам в мене не активний додаток із-за цього:).
Абанк
Відповідь банку
Підтримка Абанку 29 січня 2024, 21:00
Добрий день! Нам шкода, що у Вас виникли негативні емоції після відвідування нашого відділення. Наш Банк не працює з інкасо, тому іноземну валюту ми приймаємо і видаємо Клієнтам лише у належному стані. З каси видаються купюри, які є у наявності та не обираються спеціально касиром. Умови видачі купюр для всіх Клієнтів є однаковими. Всі купюри в касі є платіжними та відповідають вимогам НБУ. Ми детально перевіримо інформацію по ситуації з консультацією Співробітників. Сподіваємось дана ситуація не вплине на подальшу співпрацю з Вами.

Коментарі - 4

+
0
mvi06
mvi06
29 січня 2024, 21:49
#
Знав що буде саме така відповідь від представників банку, але моє повідомлення не для банку, а для інших його клієнтів, щоб вони не потрапили в подібну ситуацію.
Підкажіть ще чому не можливо в продовж 15 хвилин відмінити таку операцію, якщо клієнт не відходив від каси та відмовляється отримувати ці кошти? Чому йому пропонують робити внесення на рахунок, або валютообмін?
+
0
SergeyNina
SergeyNina
30 січня 2024, 22:46
#
Нужно было не брать. Теперь их будет сложно кому то отдать. Работникам конечно респект. Мне сначала показывают купюры что есть, я подтверждаю потом выдача, а не так как у вас. Скормите их терминалу привата или опять в кассу и на депозит
+
0
SergeyNina
SergeyNina
30 січня 2024, 22:48
#
Сейчас год выпуска не сильно важен. Но до 1996 года не берите . Банк обязан взять любого года выпуска. Критическая проблема сейчас это повреждение защитных элементов на старых купюрах старше 10−15 лет. Их куча в обороте. Машинка для пересчёта их выплевывает и у вас их не возьмут
+
0
Підтримка Абанку
Ответ банка
Підтримка Абанку
30 січня 2024, 15:36
#
Скасувати здійснену операцію видачі готівки відсутня можливість, як і можливість обміну купюр на інші. Ви можете виконати поповнення купюрами картки (звертаємо увагу, що зняття буде відповідно тарифам картки) або обмін валюти на гривню. Також хочемо зазначити, що всі купюри в касі є платіжними та відповідають вимогам НБУ.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 43.7 44.6
USD 40.5 41.15
Всі курси банку

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 43.7 44.6
USD 40.5 41.15
Всі курси банку