Мінфін - Курси валют України

Встановити

Неповага, своєрідна дискрімінація.

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
N555555 9 грудня 2023, 19:06
Вперше звернулась до відділення банку 08/12/2023. Метою звернення було відкриття карти для отримання дисконту в АТБ. Раніше клієнтом банка не була. Перше, що визвало в мене негативну реакцію, це питання стосовно мобільного пристрою. В мене звичайний телефон. Як з’ясувалось, отримання кешбеку в моєму випадку не можливо. Тобто необхідно мати смартфон, або планшет. Далі під час обслуговування у співробітника банка вона спілкувалась з іншим клієнтом, який втрутився під час оформлення моїх документів. Співробітник виправдалася тим, що йде обробка моїх документів. Але цей час вона могла використати для ознайомлення мене з іншими продуктами банку. В мене була низка питань, але можливості їх озвучити не було. Дуже неприємний момент, відчула приниження і неповагу.
Повернувшись додому, впевнилася, що і веб-версія інтернет банкінгу не працює. Це жахливо!
Абанк
Відповідь банку
Підтримка Абанку 9 грудня 2023, 21:17
Добрий день! В першу чергу дякуємо, що Ви обрали наш Банк! При зверненні до відділення Співробітники можуть уточнити у Вас чи є у Вас смартфон, адже за допомогою смартфону у застосунку АБанк24 Ви можете разом зі Співробітниками виконати активацію картки, а разом з тим наші Спеціалісти зможуть Вам розповісти як працює застосунок та разом з Вами розглянуть весь необхідний функціонал. Дійсно, категорії кешбеку також доступні для вибору лише в застосунку АБанк24, а разом з тим ще безліч цікавих функцій. Ми зробили мобільний застосунок АБанк24 максимально функціональним, безпечним та зручним, саме тому вирішили завершити розвиток WEB-версії АБанк24 та закрили її для Користувачів, в першу чергу це все зроблено лише з метою безпеки. Нам не легко далося це рішення, але ми розуміємо, що в застосунку наші можливості набагато ширше. Ви зможете користуватися всіма функціями застосунку без обмежень веб-версії, матимете доступ до фінансів в будь-який час (адже телефон завжди поряд). В разі необхідності, в АБанк24 є можливість збільшення шрифту в налаштуваннях Вашого профілю (в правому верхньому куті зображення людини). А якщо потрібно сплачувати комуналку через комп'ютер, то Ви можете це робити на нашому сайті: https://a-bank.com.ua/services/payments/payment відсканувавши у застосунку АБанк24 qr-код сайта. Спробуйте, будь ласка, завантажити наш застосунок АБанк24 на Ваш смартфон та особисто оцінити всі переваги роботи з нами! Окремо ми перевіримо Вашу консультацію у відділені та у разі помилок зробимо необхідні висновки.

Коментарі - 5

+
0
natashaGra
natashaGra
9 грудня 2023, 19:21
#
Если не удалось открыть счёт здесь — вам очень повезло. П. 3.3.20 — минус 30 процентов от суммы ваших денег на счетах. Такая комиссия у банка. Откроете счет в другом
+
0
natashaGra
natashaGra
9 грудня 2023, 21:32
#
С веб — версией удобнее и документы распечатать , и за коммуналку нормально оплатить. Даже самый большой экран смартфона не даёт такого удобства
+
0
N555555
N555555
9 грудня 2023, 22:30
#
Абанк, ви не зрозуміли? В мене немає смартфону, і ваше «не легке рішення» автоматично відкидає частку ваших можливих клієнтів. Мені не потрібно розповідати, як працює застосунок, бо мені не має, куди його встановлювати. Ви обмежуєте клієнтів с самого початку їх звернення до вас, як фінансової установи, виходячі з іх фінансового становища. Так і напишіть на ваших баннерах «ніщебродам без смартфонів прохання не звертатись!».
Консультацію перевірте, бо співробітник явно не був зацікавлений в моїй особі, її цікавила та жінка, яка бажала покласти кошти на рахунок. Вам буде цікаво отримувати обслуговування у людини, яка одночасно з вами приділяє увагу іншій особі? Наприклад, у лікаря? Ні? Ось я тіє ж думки.
Прохання переглянути вашу думку в першу чергу до використання интернет банкінгу клієнтами в веб-версіі.
+
0
Підтримка Абанку
Ответ банка
Підтримка Абанку
11 грудня 2023, 11:40
#
Дякуємо за прийнятий дзвінок! Будемо раді співпрацювати надалі!
+
0
Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
10 грудня 2023, 9:10
#
Основное делается через меню как у привата. Кэшбек нигде без смартфона собирать и выводить
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.1 42.9
USD 39.3 39.9
Всі курси банку

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.1 42.9
USD 39.3 39.9
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Абанк 💰 / Відгуки про Абанку 📝 / Неповага, своєрідна дискрімінація.