Черговий лохотрон
Курс валют в абанку
| EUR | 49.2 | 50 |
| USD | 42 | 42.6 |
Вирішив скористуватися послугою оплата частинами, яка дуже рекламується в торговій мережі Епіцентр. Коли запитав про таку можливість у працівників Епіцентру то побачив тільки їхні здивовані очі. Мабуть я був перший хто повірив у цю маячню. Але я заради цього завантажив додаток Абанку та відкрив там карту «Вигода», витратив на це купу свого часу. В результаті — ліміт на покупки — нуль. Дівчинка з технічної підтримки прощебетала що ліміт змінити можна, але якщо я буду дуже інтенсивно користуватися карткою банку. Як результат стою я в Епіцентрі і дивлюся на той товар що хотів придбати, і мрію скільки ж мені років треба купувати молоко в АТБ щоб Абанк збільшив мені той ліміт.
Тому я так розумію що це черговий лохотрон, з метою розповсюдження карток банку та роширення клієнтської бази. Не зрозуміло чому тільки Епіцентр зв’язується з такими шахраями.
Ще раз нікому не раджу навіть зв’язуватись з цим додатком від Абанку, потрачений час та нерви!!!
Окремо хочемо звернути, що картка «Вигода» — безкоштовна в оформленні та обслуговуванні, а ще має суттєві переваги та для власних коштів:
— Кешбек «Вигода», 1% кешбеку гривнями за всі покупки;
— Бали «Вигода», 1% балами за будь-які покупки в Епіцентрі та Новій Лінії (можна перевірити в А24, в меню кешбек «Вигода»).
А також зараз діє акція, 5% кешбеку від Банку за будь-яку покупку з карткою «Вигода» від Абанку на сайті Епіцентру в період 27.11.2023 — 14.01.2024 та +1% балами від Епіцентру!
Ми детально перевіримо ситуацію з Вашим лімітом та повідомимо Вас за результатом.