Допомога
- Ответ банка
- Підтримка àбанку
- 14 листопада 2023, 20:48
Згідно з Умовами та правилами, пункт 3.3.20 застосовується у разі надходження скарги на рахунок клієнта, тобто у разі повернення коштів за скаргою та припинення ділових відносин з ініціативи Банку, передбачена комісія за перерахування коштів у розмірі 30% від доступного залишку на балансі. Якщо Клієнт використовує картку згідно Умов та правил та не порушуючи законодавство, даний пункт застосовано не буде.
Подтверждаю, только кредитка …
А-Банк не для сбережений, там они в особой опасности.
А-Банк не для сбережений, там они в особой опасности.
- Ответ банка
- Підтримка àбанку
- 14 листопада 2023, 21:05
Виконуючи Умови та правила та не порушуючи законодавство, Ви можете бути впевнені, що зазначена комісія не буде застосована. Сподіваємось, що в процесі користування карткою та іншими продуктами Банку Ваша думка буде змінена!
Я ж не про думку, я про юридичну сторону …
Там де гроші — думка остання справа.
Де-юре банк може сам вигадати підставу, та забрати собі 30%.
Коли взагалі існує така вірогідність — то є сам по собі додатковий великий ризик.
А думкой нехай дурень багатіє
Там де гроші — думка остання справа.
Де-юре банк може сам вигадати підставу, та забрати собі 30%.
А думкой нехай дурень багатіє
- Валерка Котовский
- 15 листопада 2023, 14:36
Имеет ли обвиняемый право ознакомится со *скаргой*? Ну типа как в суде или с полицией, обвинить без док-ва можно ведь любого.
Обвиняемый имеет право ознакомится со всеми материалами дела (это право закреплено в КПК), в том числе с НСРД)
А вот чтоб хоть одному клиенту показали *скаргу*, о таком не слышал, а судя по отзывам на этом форуме, желание было у многих)
- Валерка Котовский
- 15 листопада 2023, 18:54
Ну по закону у банка нет прав обвинять кого-либо, а значит если он наделил себя такими полномочиями значит должен как суд или полиция предоставлять доказательства, логично?)
Курс валют в абанку
Я Кривченко Сергій Володимирович
Який проживає, живе і буде жити тільки В Україні.
Мені допомогли представники А-24 банк
Вирішити моє питання, стосовного додатку.
Питання було моє вирішено швидко і без зайвих слів.
Представники А-24 банк
Відчдлеві та безумовно професійнні.
Я Рекомендую додаток А-24 банк, як для користування своїх потреб, та і для інших.
Дякую А-24 банк що ви з нами!
Слава Україні!