Мінфін - Курси валют України

Встановити

Очередная история скама от А-Банка

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
Yasminsky 10 листопада 2023, 14:23
Разорвали договор и попросили вывести деньги. На счету 5 гривен и платинум карта, поэтому я решил этого не делать, тем более деньги списывать не должно, тк договор расторгнут. Что, на удивление, и произошло, деньги за обслуживание не снимало два добрых месяца, из-за чего я уже перестал проверять, а банк и забыл о нем. В середине ноября приходит уведомление в приват, что они не могут выдать рассрочку, тк в другом банке задолженность) Просто спустя пару
месяцев А-Банк решил заработать и все-таки снял абонплату с закрытой карты, из-за чего карта ушла в минус, из-за чего списались деньги за просрочку, после чего я ее не выплатил, тк знать не знал о подобном, и это теперь у меня в кредитной истории. Пообщался после с вероятно самым ленивым и бесполезным сотрудником, который просто лениво даже не смотря в чат что-то писал не по теме. Судя по отзывам знакомых там таких 90%, никакую вашу проблему они не решат. Банк на вас просто заработает)
Абанк
Відповідь банку
Підтримка Абанку 10 листопада 2023, 17:02
Добрий день! На жаль, нам не вдалось до Вас додзвонитись. Банк діє згідно ст. 7, 11 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», тому змушений запитувати необхідні документи та аналізувати фінансові операції Клієнтів з метою виявлення фінансових операцій фінансового стану та/або змісту діяльності Клієнта. Тому будь-які фінансові операції можуть потребувати підтвердження джерела походження коштів.
Відповідно до пункту Умов та правил Банку 3.3.11. Банк має право припинити договір в односторонньому порядку. Відповідна вимога була направлена на Ваш номер телефону у липні, також повідомлення було направлено через месенджер, який Ви обирали в Банку.
Розуміючи відсутність напочатку серпня доступного залишку для списання комісії за обслуговування картки в сумі 300 грн/місяць Банк пішов Вам назустріч та не списував комісію за липень. На жаль, питання з закриттям не було вирішено, тому 01.09 було списано комісію за серпень, про що Ви отримали повідомлення від Банку через АБанк24. Картка до 31.10 була в пільговому періоді, на заборгованість відсотки не були нараховані, 01.11 Банк списав відсотки відповідно до базової ставки картки: 3% на місяць. Якщо у Вас виникла прострочка, Банк не нараховує пені та штрафи, проте передає інформацію, в УБКІ, про її наявність.
Обов'язково перевіримо Ваші звернення до Служби підтримки. Наразі бачимо, що картка успішно Вами закрита.
Дякуємо за розуміння.

Коментарі - 3

+
0
Yasminsky
Yasminsky
10 листопада 2023, 16:53
#
Потому что мне четко сказали в сообщениях, что банк принял решение про расторжение договора И перевода средств на другой счет. Там четко И, не если. На самой карте была пара гривен, какой смысл их выводить куда либо, если договор уже расторжен? Я был более чем уверен, что банк рано или поздно закроет счет сам, но никак не станет спустя пару месяцев, когда я уже перестал мониторить карту, так как все равно ничего не списывается, стягивать 300 гривен и портить мне кредитную историю
+
0
Підтримка Абанку
Ответ банка
Підтримка Абанку
10 листопада 2023, 17:06
#
Оскільки картка залишалась відкритою, списання відбулось відповідно до Умов та правил Вашої картки: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-345/?lang=uk.
+
0
natashaGra
natashaGra
10 листопада 2023, 22:47
#
Пишите в НБУ и на их страницах в соцсетях. Так хоть может что-то из проблем решите
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.2 43
USD 39.4 40
Всі курси банку

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.2 43
USD 39.4 40
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Абанк 💰 / Відгуки про Абанку 📝 / Очередная история скама от А-Банка